Hirdetés

Mi ez az őrület? Szijjártó és Magyar Péter kedvenc helye után újabb helyen alakult ki tömeghisztéria Budapesten

Nap Híre portré Nap Híre

Hozzá kell szoknunk a tömegjelenetekhez, tegnap egy cipőbolt, ma egy telefontok-árusító cég miatt tört ki tömeghisztéria Budapesten.

Írtunk már arról, hogy még az úttesten is álltak a Károly körúton Budapesten, mert Szijjártó Péter és Magyar Péter kedvenc cipőboltja új pólókat árult. 

Az Offmedia most egy még furcsább akcióról írt. Egy cég egy TikTokon bejelentett promóció részeként 2 millió forintot oszt szét pár órán belül. Már most több százan várnak arra, hogy a telefontokokat áruló vállalat ledobja az ingyen pénzt.

Mint a pár napja posztolt videójukból kiderül, a brand így adná vissza a „feléjük áradó szeretetet” de nyilván promónak sem utolsó a lépés. „2 millió forintot fogok szétszórni ezresekben a Dalszínház utca 2. alatt, 18 órakor” – mondja a videóban, amiben azt állítja 100 ezer forintot oszt meg 10 percenként, de egy másik videóban ezt 5 percre módosította.

A TikTok élőkön már most látszik, hogy mekkora tömeg alakult ki a helyszínen, remélhetőleg elkerülhető, hogy agyontapossák egymást az emberek, és kialakuljon egy hasonló káosz, mint ami például Kai Cenat Twitch streamer ajándékosztásán történt pár hónapja New Yorkban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés