Hirdetés

Nemcsak Szijjártó Pétert és Magyar Pétert köti össze ez a titokzatos dolog

Nap Híre portré Nap Híre

Mint arról a Naphire.hu is beszámolt, Szijjártó Pétert és Magyar Pétert különös dolog köti össze. Ez pedig nem más, mint a Balázs Kicks cipőboltért való rajongás. Tegnap kiderült, hogy a magyar politika két legismertebb Pétere nincs egyedül. 

A Telex számolt be arról, hogy különös látványban lehetett része mindenkinek, aki szombat délután a Károly körúton járt, a Balázs Kicks nevű cipőbolt előtt ugyanis még az úttesten is tömegek várakoztak, ami miatt egy időre le is kellett zárni a forgalmat a Deák térnél. 

A közlekedést akadályozó tumultus oka minden bizonnyal az volt, hogy a 2okos nevű streamer páros szombat délután itt adta ki az új, limitált pólóját, amire potom 17 990 forintért bárki lecsaphatott, aki hajlandó volt órákig sorban állni az úttesten.

A 2okos éppen a napokban döntötte meg a saját nézettségi rekordját, méghozzá éppen a szombati pólómegjelenésük promójával, amit úgy vezettek fel, hogy élő adásban eljátszották, hogy elrabolták őket. Emiatt kitiltották őket a Twitchről, ám a visszatérésükre 72 ezren voltak kíváncsiak, pedig, mint kiderült, csak azt jelentették be egy akciódús kisfilmben – amiben Pachert Balázs mellett a nemrég új lemezzel jelentkező kuvaiti-magyar rapper, Jaber is feltűnt –, hogy jön a limitált pólójuk. Arra előzetesen is figyelmeztettek mindenkit, hogy sokan lesznek, a helyszínen lévő olvasónk szerint pedig kitartóak is voltak a rajongók, az első 50 (extra limitált), illetve az első 10 (ingyen kiosztott) póló gazdái állítólag már tegnap óta a bolt előtt várakoztak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés