Hirdetés

Meztelenül lepte meg a takarítónőjüket Bárdosi Sanyi, mert a feleségének hitte

Nap Híre portré Nap Híre

Nem mindennapi történetre derült fény az ATV #Bochkor című műsorban: 10 éves házassági évfordulójuk kapcsán sztorizott Bárdosi Sanyi, de eszébe jutott egy történet, amikor ébren akarta tartani a tüzet, az élet azonban alaposan megtréfálta.

Nagyszerű társaság gyűlt össze a héten Bochkor Gábor nappalijában, Risztov Éva, Szandi, Dombóvári István és a volt kiváló sportoló, Bárdosi Sanyi is. Utóbbi a közelmúltban a 10. házassági évfordulóját ünnepelte gyönyörű feleségével, Ildivel, és miután elmondta, mi a jó kapcsolatuk titka, egy olyan sztori is előkerült, ami hollywoodi vígjátékokba kívánkozik.

A naphire.hu megtudta, egy alkalommal a sportoló úgy döntött, meglepi a feleségét, ám amikor ádámkosztümben leért a földszintre, a takarítónővel találta szemben magát. „Én még azt hittem, hogy a feleségem tesz-vesz lent a földszinten, de már nem ő volt, hanem takarítónő” – mondta a felvétel után lapunknak, majd a részleteket sem hallgatta el.  „Nem volt előzménye a dolognak, én szoktam így támadni. Gondoltam, meglepem anyát” – egyértelműsítette a motivációját Bárdosi, de végül a család bejárónőjével találta magát szemben. „Először ő, aztán én lepődtem meg” – folytatta, majd hozzátette: a takarítónő nagyon jól kezelte a helyzetet.

Hogy mi a helyzet Szandival és férjével, Bogdán Csabival három évtizedes kapcsolat után? Hogy Dombóvári István miért igyekszik mindig azt álmodni, hogy veszekednek a feleségével? Nos, ezek is kiderülnek vasárnap este az ATV képernyőjéről.

(Fotók: Instagram)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés