Hirdetés

Mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk a fiataloknak, brutálisan drágák lettek a fesztiválok

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az infláció a fesztiválbelépőknek sem tett jót.

Az ATV Híradó beszámolójából kiderült, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlni aannak, aki valamelyik hazai nagyfesztiválra szeretne kilátogatni, ugyani sa belépőárak az egekbe szöktek. A Balaton Sound jegyeinek háromnegyed részét vásárolták meg magyar bulituristák. A külföldi vendégeknek nem kedvezett, hogy a fesztivál időpontját előre hozták. A szervezők ennek ellenére bizakodnak, pedig a belépők nem olcsók.

Tavalyihoz képest a jegyáraink az infláció mértékével növekedtek, ami sajnálatos módon nem volt kevés és nyilvánvalóan ezt lekövették a jegyáraink is. Ugyanakkor a diákjegyünk azt gondoljuk, hogy nagyon kedvezményes lehetőséget kínál a magyar diákoknak

- nyilatkozta a stábnak Kádár Tamás, a Sziget Zrt. cégvezetője. Zamárdi polgármestere pedig arról beszélt, hogy az idei szezon döcögősen indult, eddig elég üres volt a település, így bízik benne, hogy a fesztivál elindítja a szezont.

Ezen a hétvégén indul az idei Fishing on Orfű fesztivál is, a négynapos eseményre a bérlet 47 ezer forintba került, jegyeket pedig már nem lehet vásárolni. Sokan lesznek, március óta teltházas a rendezvény.

Debrecenben három hét múlva kezdődik a Campus fesztivál, amelynek szervezői a tavalyi árakhoz képest a napi belépőt 15, míg a négynapos bérlet árát 25-30 százalékkal emelték. Így a fesztiválra a négynapos bérlet 44, míg a VIP bérlet 82 ezer forintba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés