Hirdetés

Maga Jennifer Aniston vallotta be: az egyik legsokkolóbb róla terjedő pletyka valóban igaz

Nap Híre portré Nap Híre

Az 55 éves hollywoodi színésznő Jimmy Kimmel talkshowjában vendégeskedett, a házigazda pedig kapva kapott az alkalmon, és szembesítette a komikát pár róla szóló, régebbi, de makacs pletykával.

Jennifer Aniston hiába Hollywood egyik legnépszerűbb színésznője, ennek ellenére vagy épp emiatt több rosszakarója is van. Ez lehet az oka annak is, hogy az elmúlt években bizarrabbnál bizarrabb pletykák terjengtek a színésznőről. A világsztár a minap Jimmy Kimmel talkshowjában vendégeskedett, a házigazda pedig kapva kapott a ragyogó alkalmon, és kíméletlenül szembesítette a színésznőt a legképtelenebb híresztelésekkel – írja a Femcafe

A beszélgetés során Jennifer Aniston őszintén elmondta, hogy tényleg folytatott-e titkos viszonyt Barack Obamával, valóban vásárolt-e méregdrága öregedésgátló vízszűrőt a házi kedvenceinek, sőt arról is beszélt, hogy igaz-e a mendemonda, miszerint egy hermetikusan zárható tasakban őrzi-e néhai terapeutája hamvait. Az Obamával folytatott viszonyra úgy reagált, hogy ebből egyetlen szó sem igaz, és az egykori first lady-vel sokkal jobb viszonyt ápol. 

A színésznő a kutyáknak való öregedésgátló vízszűrőt is cáfolta, mondván, hogy ha lenne is ilyen készülék, akkor sem vette volna meg. Azt viszont készséggel elismerte, hogy kipróbálta már a lazacspermás arckezelést, továbbá azt is megerősítette, hogy külföldi utazásaira mindig magával cipel egy üveg olívabogyót. Azt sem tagadta, hogy az egyik rajongója valóban közös fotót akart kunyerálni tőle, miközben ő anyaszült meztelenül ücsörgött egy szaunában. Az 55 éves filmcsillag azt is elárulta, hogy gyerekkorában valóban kiállították egy alkotását a New York-i Modern Művészetek Múzeumában.

A színésznő azt is bevallotta, hogy valóban egy lezárható tasakban őrizgeti néhai terapeutája hamvait. 

A színésznő pironkodva vallotta be, hogy a pletyka "egy kicsit igaz". Hozzátette: a néhai szakemberrel rendkívül közel álltak egymáshoz, szinte afféle anya-lánya kapcsolat alakult ki köztük, nem csoda hát, hogy e veszteség mélyen érintette a hollywoodi hírességet.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés