Hirdetés

Bochkor Gábor meg sem próbált finomkodni: kegyetlenül beleállt Gáspár Laciba

Nap Híre portré Nap Híre

Bochkor Gábornak enyhén szólva sem nyerte el a tetszését Gáspár Laci új dala, ennek pedig hangot is adott. 

A vasárnap esti Sztárboxban a mérkőzések után még egy extra produkció következett, ugyanis Gáspár Laci a népszerű televíziós ökölvívó-gálaműsor ötödik adásának végén először adta elő Vékony Zolival közös új dalát. A különleges dalpremier hatalmas port kavart a közösségi médiában, ahol sokan hamisnak hallották az énekest, aki az idei X-Faktor mentori csapatának is oszlopos tagja – írja a Blikk.

A kritika azonban nemcsak a közönségtől érkezett, hanem a Sztárboxot figyelemmel kísérő és barátjáért szurkoló Bochkor Gábortól is, aki élő adásban, szerény másfél millió ember füle hallatára mondta el kendőzetlenül, mit gondolt az előadásról. A népszerű rádiós éppen Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózóval beszélgetett, aki a Gigászok csatájában, egy gálamérkőzés keretein belül brutálisan nekiesett Árpa Attilának. Bochkor Gábor azonban egyszer csak közbeszólt: 

"És mondhatták volna, hogy milyen szemét vagy, ráadásul meg kellett volna hallgatnunk még egy Gáspár Laci dalt..." – fogalmazott a műsorvezető, mire a stúdióban ülők nevetésben törtek ki. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés