Hirdetés

Meglepő családi titkot osztott meg velünk Gundel Takács Gábor

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Nagy meglepetést okozott a Budafok NBII-es focicsapata, aki Gundel Takács Bencével a kapuban valósággal átgázolt a Vasason. Az ATV díjnyertes vetélkedőjének, a Géniusznak a műsorvezetője most meglepő dolgot árul el a Naphire.hu-nak.

Épp egy hete az NBII-es Budafok hazai pályán, körülbelül 2500 néző előtt 3:0-ra győzte le a Vasast, s ezzel a klub történetének egyik legnagyobb sikerét érte el: bejutott a Magyar Kupa fináléjába. A csapat kapujában Gundel Takács Bence állt, akinek sikerült lehúznia a rolót, kapott gól nélkül hozta le a meccset. 

“Hihetetlen az egész, nem is nagyon tudjuk feldolgozni egyelőre, ami történik, mindenki elképesztő boldog, hogy sikerült kiharcolni a döntőbe jutást” - mondta a mérkőzést követően a kétméteres hálóőr, aki egy nappal később épp a 25-öt töltötte. Azóta az is kiderült, édesapja nem lehetett jelen a történelmi sikeren. 

“Dolgoznom kellett, ilyen ez” - mondta most a Naphire.hu-nak a Géniusz műsorvezetője, aki utólag, felvételről nézte meg fia meccsét. Ugyanakkor egy meglepő kijelentést is tett a május 3-án, a Puskás Arénában rendezett döntővel kapcsolatban: “Jegyem még nincs”. 

Gundi ennek ellenére határozott. Persze, ott leszek a Puskásban. Bence egyszer már nyert kupát, a Groupama Arénában 2018-ban az Újpest játékosaként, de akkor csak csere volt. Mindenképpen ott a helyem, ez egy nagy siker lenne a klubnak is, bízunk a legjobbakban” - magyarázta lapunknak. 

A Budafok ellenfele a döntőben az élvonalbeli Zalaegerszeg lesz, akik szintén történelmük első kupagyőzelmére készülnek. Hogy ki emelheti majd magasba a serleget, azt egyelőre nem lehet tudni. Azt azonban már biztosan, hogy a mérkőzést nem Gundel Takács Gábor közvetíti majd.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés