Hirdetés

Meglepő az ok: ezért küldözget képeket egymásnak reggelente Risztov Éva és Bochkor Gábor

Nap Híre portré Nap Híre

“Szoktál küldeni képet” - mondta Risztov Éva Bochkor Gábor szemébe az ATV #Bochkor felvételén. Majd közösen árulták el a valódi okát.

A legendás űrhajós, Buzz Aldrin 93 éves korában nősült meg újra, és oltár elé kísérte 63 éves szerelmét. A témával kapcsolatban Bochkor Gábor is megkérdezte a vendégeit az ATV-n futó műsorában, de a beszélgetés egy ponton megtorpant. Risztov Éva ugyanis kifejtette a véleményét a kortalan és igaz szerelem kapcsán, majd az eszmefuttatása végén egy váratlan kijelentést tett a Bochkorral kapcsolatban. “Ahogy Te is kinézel reggel… Szoktál küldeni képet” - mondta, majd hozzátette: “És tök szerethető vagy. Valakinek…”

Miután az olimpiai bajnok úszónő befejezte a gondolatait, Bochkor komoly hangvételre váltott: “Elgondolkoztatsz Évi…” - vette át a szót, mire Risztov megkérdezte: “Az értékeimről?”, majd a műsorvezető lecsapta a labdát. “Igen, az értékeidről. Most elő fogom keresni azt a képet, amit te küldtél nekem reggel és megpróbálom átértékelni…” - tette hozzá, miközben a stúdió hangos nevetésben tört ki. Aztán tiszta vizet öntöttek pohárba.

“Mi szoktunk egymásnak néha… Ugye ő is korán kel és rádiózik és én is korán kelek és rádiózok és van amikor képeket küldünk, hogy isszuk a teát, vagy a kávét, vagy ilyesmi. Szoktunk egymásnak képeket küldeni” - így Bochkor. Majd itt érkezett meg a beszélgetésbe Farkasházi Réka: “De csak egymás arcáról, ugye?”.

Risztov Éva ezzel kapcsolatban is őszinte maradt, a válasza pedig vasárnap este 20:50-kor teljes terjedelmében látható lesz az ATV #Bochor című műsorban, a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés