Hirdetés

"És hordod?" Elképesztő dolgot kapott Bochkor Gábor

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Rengeteg érdekesség szokott kiderülni a #Bochkorból. Most felkerült az ATV TikTok oldalára egy rövid részlet a vasárnapi műsorból és ebből is kiderült ilyesmi.

Bochkor Gábor ugyanis elmondta, hogy ő megkapta Kovács "Kokó" István egyik övét, amire nagyon büszke. Itt azonban nem állt meg a történet, mert mindenkinek jutottak eszébe kérdések. Risztov Éva például egyből azt kérdezte, hogy "és hordod?". Jött is a válasz a műsorvezetőtől, hogy "tudod te mekkora egy ilyen öv?".

A másik érdeklődő Sváby András, a Heti Napló műsorvezetője volt, aki az iránt érdeklődött, hogy ha teljesen őszintén beszélnek, akkor anyaszült meztelenül felvette-e azt az övet Bochkor, amire egy hatalmas nevetés volt a válasz.

Legutóbb akkor írtunk a tévés- és rádiós műsorvezetőről, amikor arról cikkezett a sajtó, miért is ért véget Bochkor Gábor és Palik László barátsága.

Az elmúlt héten arról írtunk, hogy még a #Bochkor vendégeit is meglepte, milyen szenvedéllyel beszélt élete egyik legfájdalmasabb traumájáról Tatár Csilla. Felidézte, hogy egyszer régen bizony őt is megcsalták. 

“Tudom, hogy milyen az, amikor utólag derül ki” 

- mondta a kamerák kereszttüzében.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés