Hirdetés

Végleg betelt a pohár, III. Károlynak elege van Harry hercegék drámázásából

Garai Kitti portré Garai Kitti

A királyi szakértő azt állítja, hogy Harry herceg és Meghan Markle még mindig nagyon megnehezíti a királyi család, főleg III. Károly király életét.

Gareth Russell királyi kommentátor szerint Sussex hercege és hercegnője megnehezítette a királyi család dolgát az elmúlt két-három évben, amióta királyi kötelességeiket hátrahagyva a kaliforniai Montecitóba költöztek.

Mint ismert, a házaspár még 2020-ban döntött úgy, hogy hátrahagyják a „királyi életet” és Montecitóban kezdenek új életet. Ezzel azonban nagyon sok terhet raktak az uralkodócsaládra, ugyanis a kötelességeik így másra hárultak.

A királyi szakértő szerint a Buckingham palotában vágynak arra, hogy a jövőben valamikor visszatérjenek Harryék. Ha másért nem is, azért biztosan, hogy Károly király uralkodását könnyebbé tegyék.

A szakértő azt mondta: "Sajnos, ami a költözés bejelentés óta eltelt két-három évben történt, nagyon megnehezítette a helyzetet".

Van esély a békülésre?

Hivatkozás másolása

Úgy tudni, hogy Harry herceg és Meghan Markle jelenleg nagy pánikban vannak, ugyanis most esett le nekik, hogy fogyóban van a királyi pénzük. Meghan az év elején szerződést kötött a William Morris Endeavour (WME) hollywoodi tehetségkutató ügynökséggel, amely olyan nagy sztárokat képviselt, mint Adele és Dwayne Johnson.

Egy forrás azonban azt állítja, hogy mivel a pár Erzsébet királynő 2022-es temetése óta nem jelent meg közösen a királyi családdal, mára kifogytak a jó kapcsolatokból, sőt, lassan a pénzből is.

A forrás azt állította: "Meghan és Harry pánik módban vannak, és egyre világosabbá válik, [a királyi kapcsolatrendszer kihűlése], ami kihatással van hollywoodi karrierjükre. Mindketten jól tudják, hogy sikerük királyi kapcsolataikon múlik.

Ezért pattant ki a botrány három évvel ezelőtt

Hivatkozás másolása

Mint ismert, Harry és Meghan azt állította, hogy a sussexi hercegné rasszizmussal szembesült a családban, amikor terhes volt, és hogy a palota személyzete nem támogatta őt, amikor öngyilkossági gondolatai támadtak. A dolgok akkor váltak személyessé, amikor Harry azt állította a könyvében, hogy Katalin hercegné megríkatta Meghant az esküvőjük előtt. Azt írta, hogy hazaérve Meghant "a földön fekve" és "zokogva" találta, miután négy nappal az esküvőjük előtt a koszorúslányruhák miatt veszekedtek. A palota ezeket az állításokat nem kommentálta egyszer sem.

A naphire.hu arról is írt, hogy egy hollywoodi szakértő azt állítja, hogy Meghan Markle frusztrált amiatt, hogy Harry herceg visszavágyik az Egyesült Királyságba, hogy "visszakapja a régi életét.”

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés