Hirdetés

Eljött az idő, visszatérhet a Kensington-palotába Harry és Meghan?

Nap Híre portré Nap Híre

Szárnyra kaptak a pletykák, reagált Károly király csapata is. 

Jó ideje igencsak puskaporos a hangulat Harry herceg és a királyi család között, bár vannak arra utaló jelek, hogy testvére, Vilmos herceg békülne, nemrég ezzel kapcsolatban ugyanis egy sms-t küldött neki. Közben arról pletykálnak, hogy Harry és Meghan kapcsolata megromlott

A The Sunday Times friss cikke szerint Harry herceg és Meghan hercegné, ha legközelebb az Egyesült Királyságba utaznak, megszállhatnak a Kensington-palotában. A hercegi pártól még az év elején vették el a Frogmore Cottage-ot, amit még Erzsébet királynő adott nekik nászajándékba. Károly azután döntött így, miután megjelent kisebbik fia memoárja, a Tartalék - írja a Femina

Úgy tudni, Károly királyt arra kényszerítették, hogy kisebbik fiának mindenképp ajánljon fel egy helyet, ahol megszállhatna, ugyanis a 2020-as kilépésükkor Harryt nem fosztották meg az államtanácsosi szerepétől.

Összesen hét királyi családtag helyettesítheti Károlyt, ha rosszul lenne, vagy külföldön tartózkodna. Köztük vannak például a testvérei és a fiai is. A törvény kimondja, hogy aki megkapja ezt a megtiszteltető feladatot, neki muszáj, hogy legyen egy otthona az Egyesült Királyságban. Azért, hogy ezt a problémát megoldják, az Amerikában élő hercegi pár a Kensington-palota egyik házában szállhatna meg.

Károly király csapata azonban azt állítja, a Sunday Times cikkéből semmi nem igaz, tehát Harryéknek nem jár alanyi jogon semmilyen otthon, ami a királyi családhoz tartozna.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés