Hirdetés

Meghan Markle ledobta a bombát, új "lifestyle" márkával próbál pénzhez jutni

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Sussex hercegnéje egy új életmódmárkát indított útjára, ami az American Riviera Orchard nevet kapta.

A meglepetésszerű leleplezés csütörtökön történt, egy új Instagram-fiók és egy eddig kevés részletet tartalmazó weboldal segítségével - adta hírül a BBC.

Meghan Markle a korábbi életmódmárkáját, a The Tig-et bezárta, miután Harry herceg megkérte a kezét. Mióta Meghan és Harry visszalépett a hivatalos királyi feladatoktól, médiavállalkozásokba kezdtek.

Az új márkáról eddig kevés részlet áll rendelkezésünkre.

Az American Riviera Orchard Instagram-fiókján egy rövid, szemcsés videó látható a történetek között, amelyen virágokat rendezgető kezek láthatóak, majd a vágás után feltűnik Meghan Markle is egy konyhában, amint valamint kavargat egy edényben, a következő vágás után pedig egy hosszú oszlopsor végén álló, báli ruhás nő látható.

A weboldalon szerepel a márka logója és egy felhívás is, hogy a nézők iratkozzanak fel a várólistára.

A már több százezer követővel rendelkező Instagram-oldal bemutatkozó részében egyszerűen csak annyi áll: "Meghan, Sussex hercegnéje" és "létrehozva 2024-ben".

Meghan a korábbi, az esküvője előtt felfüggesztett Instagram-fiókját azonban még mindig nem élesztette újra.

A lap megjegyezte, hogy Kalifornia azon részét, ahol Meghan, Harry herceg és gyermekeik élnek, gyakran "amerikai riviéraként" emlegetik, innen jöhet az új életmódmárka neve is.

Az amerikai média beszámolói szerint folyamatban van egy védjegybejelentés az "American Riviera Orchard" névre, amelyből kiderül, hogy a márka háztartási cikkeket, például kancsókat és konyharuhákat, valamint tartósított élelmiszereket, például dzsemeket tervez árulni. A kérelem szakácskönyveket is említ.

A 42 éves egykori színésznő az utóbbi időben inkább az Egyesült Államokban állt a nyilvánosság elé.

A múlt héten például az SXSW Fesztiválon beszélt a közösségi médiában történő zaklatásokról.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés