Meghalt a brazil szépségkirálynő: mandulaműtét végzett vele

  • Sztárok
Virág Márton portré Virág Márton

Gleycy Correia brazil szépségkirálynő 27 évesen hunyt el, miután agyvérzést és szívrohamot kapott egy rutineljárásnak minősülő mandulaműtét után.

Egyelőre rejtély, miért kellet meghalnia Gelcynek, akit 2018-ban Miss Brazíliának választottak. A gyönyörű nő rutinjellegű mandulaeltávolítást után kómába esett, majd két hónappal hétfőn elhunyt a brazil Macaé város kórházában. Halálának okát a boncolás derítheti ki.

"Eltávolították a manduláját, és öt otthon töltött nap után vérezni kezdett. Elment a helyi kórházba,  az Unimedbe, és április 4-én leállt a szíve. Azóta kómában volt, neurológiai aktivitás nélkül, ma pedig elhunyt” - mondta Correia családjának papja, Lidiane Alves Oliveira a Mirrornak.

Rejtély, hogy miért kellett meghalnia a Gleycy-nek egy rutinműtét után
Rejtély, hogy miért kellett meghalnia a Gleycy-nek egy rutinműtét után Fotó: naphire.hu/Virág Márton

A szépségkirálynő szülei úgy vélik, orvosi műhiba történt a mandulaeltávolítás során. A lánynak több mint 52 000 követője volt a közösségi oldalán – adta hírül a Sun.  "Tényleg nem aranybölcsőben születtem, nagyon szegény családból származom, de nagyon büszke vagyok rá, nagyon büszke” – írta magáról Gelcy az egyik bejegyzés alatt.

A lány 8 évesen kezdett dolgozni, és manikűrösként kapott állást egy környékbeli szépségszalonban. Tinédzserként kezdett részt venni a helyi szépségversenyeken, majd végül 23 évesen a Miss United Continents Brazil címmel koronázták meg. A verseny megnyerése után modellként és kozmetikusként dolgozott.

Cimkék:
  • szépségkirálynő
  • Brazília
  • mandulaműtét
  • meghalt
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet