Hirdetés

Meghalt a brazil szépségkirálynő: mandulaműtét végzett vele

 portré

Gleycy Correia brazil szépségkirálynő 27 évesen hunyt el, miután agyvérzést és szívrohamot kapott egy rutineljárásnak minősülő mandulaműtét után.

Egyelőre rejtély, miért kellet meghalnia Gelcynek, akit 2018-ban Miss Brazíliának választottak. A gyönyörű nő rutinjellegű mandulaeltávolítást után kómába esett, majd két hónappal hétfőn elhunyt a brazil Macaé város kórházában. Halálának okát a boncolás derítheti ki.

"Eltávolították a manduláját, és öt otthon töltött nap után vérezni kezdett. Elment a helyi kórházba,  az Unimedbe, és április 4-én leállt a szíve. Azóta kómában volt, neurológiai aktivitás nélkül, ma pedig elhunyt” - mondta Correia családjának papja, Lidiane Alves Oliveira a Mirrornak.

Rejtély, hogy miért kellett meghalnia a Gleycy-nek egy rutinműtét után
Rejtély, hogy miért kellett meghalnia a Gleycy-nek egy rutinműtét után Fotó: naphire.hu/Virág Márton

A szépségkirálynő szülei úgy vélik, orvosi műhiba történt a mandulaeltávolítás során. A lánynak több mint 52 000 követője volt a közösségi oldalán – adta hírül a Sun.  "Tényleg nem aranybölcsőben születtem, nagyon szegény családból származom, de nagyon büszke vagyok rá, nagyon büszke” – írta magáról Gelcy az egyik bejegyzés alatt.

A lány 8 évesen kezdett dolgozni, és manikűrösként kapott állást egy környékbeli szépségszalonban. Tinédzserként kezdett részt venni a helyi szépségversenyeken, majd végül 23 évesen a Miss United Continents Brazil címmel koronázták meg. A verseny megnyerése után modellként és kozmetikusként dolgozott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés