Hirdetés

Megcsonkított holttesteket találtak a magyarok kedvenc nyaralóhelyén

Nap Híre portré Nap Híre

Horror, ami a népszerű török üdülőhelyen történt a napokban.

Néhány napon belül négy holttestet – köztük kettőt megcsonkítva – találtak  Antalya közelében, írja a 24.hu. A portál beszámolója szerint szombaton két férfi oszlásnak induló holttestére bukkantak két különböző helyen. Az egyikre az Antalyától 70 kilométerre fekvő Manavgat strandján találták egy névtelen bejelentést követően, a másikra pedig Kizilotban, egy szálloda előtt. Mindkét holttesten csak nadrág és cipő volt. 

Néhány nappal korábban a cengeri és alanyai strandokon találtak két, szintén erősen oszlásnak indult holttestet. Szerdán egy érfi holttestét találták meg, akinek a feje és egyik  keze hiányott, csütörtökön pedig egy nagyjából tízéves lányét, akinek mindkét lába hiányzott.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a holttesteket a tenger sodorta-e a partra, vagy valamilyen bűncselekmény történt.

A napokban rengeteg tragédia történt Magyarországon is. A Naphire.hu beszámolt arról, hogy egy értelmi sérült férfi összeszurkált holtteste került elő a föld alól Zala megyében. Arról is írtunk, hogy egy budapesti társasházban találtak egy napok óta bomló holttestet, a hétvégén pedig egy kutyáját sétáltó nő vett észre egy női holttestet Várpalotán

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés