Hirdetés

Értelmi sérült férfi összeszurkált holtteste került elő a föld alól Zala megyében

Nap Híre portré Nap Híre

Szexre akarta kényszeríteni ivócimboráját a részeg férfi, majd amikor barátja nemet mondott, brutálisan megölte és elásta.

Az eset a Zala megyei Oroszlonyban történt 3 évvel ezelőtt; a tettest 14 év szabadságvesztésre ítélte a bíróság.

Tagadta a brutális gyilkosságot az az 58 éves férfi, aki a bíróság szerint mellkason és hasba szúrta ivócimboráját, majd elásta egy diófa alá a hátsó kertjében a Zala vármegyei Orosztonyban. A megrázó gyilkosság még 3 éve történt. Akkor sokkoló felvétel készült róla, ahogy hordágyon viszik el az áldozat földből előkerült holttestét. A vádlott csak részben ismerte be a szörnyű tettét.

Úgy tudjuk a hajléktalan, értelmi sérült áldozat lakhatásért cserébe ételt és alkoholt vett a férfinek. Amikor együtt ittak, ordítozástól zengett a ház. A vádirat szerint a gyilkos egy este részegen szexuálisan közeledett barátjához, aki visszautasította, ezért mérgében a földön összerugdosta, több bordáját is eltörte, majd rátérdelt, hogy ne tudjon mozogni és többször mellkason, illetve hasba szúrta egy 8 centis pengéjű késsel. Ezután hagyta elvérezni az ágy mellett, és lefeküdt aludni. Csak másnap ásta el éjjel, hogy senki se lássa mit tesz. Sokkolta a szomszédokat amikor előkerült a holttest - írja a Tények.

Végül bűnösnek találták a férfit emberölés miatt. Ezért őt a törvényszék 14 év szabadságvesztésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Az ítélet nem jogerős, a férfi védője felmentésért fellebbezett.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés