Hirdetés

Sokkoló eredmény Matthew Perry vérvizsgálatán

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, meghalt Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja. A rendőrségi források szerint egy segélyhívást követően a mentők rohantak Matthew Perryhez, a hívás szívmegállásról számolt be. A sztár holttestét a hírek szerint szombat este a Los Angeles-i otthonában, a jacuzziban találták meg. A színész halála az egész világot megrázta, sorra búcsúztak el a régi barátai, ismerősei és kollégái, a Jóbarátok sztárjai pedig egy közös közleményt adtak ki. 

Most újabb dolgok derültek ki a legendás színész halálával kapcsolatban, ugyanis megtörtént az első vérvizsgálat - írja az atv.hu amerikai lapok értesülései nyomán. 

Az első tesztekből az derült ki, hogy Matthew Perry halálát nem drogfogyasztás okozta, ugyanis halálakor a szervezetében nem volt sem fentanil, sem metamfetamin. Ugyanakkor megjegyezték azt is, hogy még ennél is mélyrehatóbb vizsgálatokra van szükség ahhoz, hogy kiderítsék, volt-e más illegális szer a szervezetében. 

Az is a további vizsgálatokból fog kiderülni, hogy a vényköteles gyógyszerek milyen dózisban voltak jelen a vérében és, hogy esetleg közrejátszottak-e a halálában. 

Közölték azt is, hogy a pontos eredmények meghatározása akár 4-6 hónapig is eltarthat, majd az adatok összegyűjtése után a halottkém állapítja meg a színész halálának okát.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés