Hirdetés

Súlyos részletek derültek ki Matthew Perry haláláról: a gyilkossági osztály nyomozást indított

Nap Híre portré Nap Híre

Sokkoló hírek érkeztek a legenda halálával kapcsolatban.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, meghalt Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja. A rendőrségi források szerint egy segélyhívást követően a mentők rohantak Matthew Perryhez, a hívás szívmegállásról számolt be. A sztár holttestét a hírek szerint szombat este a Los Angeles-i otthonában, a jacuzziban találták meg.

A színésztől sorra búcsúztak el a régi barátai, ismerősei és kollégái. A Jóbarátok című sorozat másik öt főszereplője, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer és Lisa Kudrow hétfő este egy közös közleményükben kiemelték, hogy “mérhetetlenül mély veszteség" érte őket. A búcsúból nem maradt ki Salma Hayek sem, ugyanis ő is jól ismerte Perry-t.

Most friss hírek érkeztek Matthew Perry halálával kapcsolatban. Bár semmiféle gyanú nem merült fel jelenleg, amely idegenkezűségre utalna, ennek ellenére a színész halálának ügyében a Los Angeles-i rendőrség rablási és gyilkossági osztálya nyomozást indított.

Kiderült az is, hogy a 911-es segélyhívót a Jóbarátok sztárjának az asszisztense tárcsázta, miután megtalálta a jacuzziban a színészt. A telefonbeszélgetésben hallható a "23-as mentés", ami a helyi tűzoltókat jelenti, illetve elhangzik benne a "fulladás" szó is - írja a Promotions.

Kiemelték, hogy Perryt a víz alatt találták meg, és minden jel arra utal, hogy megfulladhatott. A hivatalos halálok azonban még nem ismert, ugyanis az első boncolási időpontot a toxikológiai jelentés megérkezéséig elhalasztották. A nyomozók jelentése szerint nem találtak illegális kábítószert az otthonában, de vényköteles gyógyszereket igen.

Ennek ellenére is nyomozást indított a rendőrség rablási és gyilkossági osztálya, ugyanakkor kiemelték, hogy az ilyen nagy horderejű eseteknél ez a mindenkori rutineljárás.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés