Hirdetés

Mallorca beintett: nem akar tovább az ordenáré bulik szigete lenni

 portré

Mallorca, a bulisziget meg akar szabadulni bődületes imázsától. Ezért a Playa de Palma parti bárok üzemeltetőivel egyetértésben új szabályokban állapodtak meg.

Tilos a nyilvános szex, tilos a félmeztelenkedés, és tilos a mezítlábas bulizás is. És még: kitiltották a bárokból a vicces vagy ordenáré jelmezeket, a megafonokat, ja, és a kidobják a részegeket. Továbbá szigorúan tilos alkoholt árusítani az utcán vagy a strandon. Van tovább is: a szeméremtelen viseletek, a neonáci szimbólumok és/vagy gyűlöletüzeneteket tartalmazó tetoválások se kapnak szabad utat a szórakozóhelyeken.

Akit kirúgnak egy kocsmából, nem tud átmenni a szomszédba - a bárok között létrehozott belső kommunikációs csatorna célja, hogy azonosítsa a randalírozókat, és amennyire csak lehetséges, távol tartsa őket a parti szórakozóhelyektől.

Véget akarnak vetni a német típusú „életvidám” legénybúcsúknak.

A kisebb jogsértések 100-750 euróig terjedő pénzbírsággal, a súlyos jogsértések 750-től 1500-ig terjedő, a nagyon súlyos jogsértések pedig 1500-tól 3000-ig terjedő pénzbírsággal sújthatók - olvasható a krone.at híradásában.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés