Hirdetés

Majka után újabb RTL-es igazolás: Till Attila megrendülten búcsúzik a másik távozó TV2-sztártól

Nap Híre portré Nap Híre

"Ez a búcsúzkodások év végéje lett".

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, péntek délelőtt hatalmas bejelentést tett az RTL: csaknem két évtized után Majka visszaigazolt az anyacsatornájáház. Ráadásul nem egyedül távozik a TV2-től, ugyanis Pápai Joci is követi a sztárt, aki szintén az RTL-hez igazolt.

A hír hallattán Majka boldogan köszöntötte a kollégáját és egyben barátját egy Instagram-posztban, majd hasonlóképpen tett Till Atilla is, aki a rapper után az énekest is elbúcsúztatta a közösségi oldalán - írja az Index.

Jocika, drágám! A te homlokodra is csók! Mennyit nevettünk, te vagy az egyik legkedvesebb (velem legalábbis) , legcukibb, legviccesebb csávó, akivel valaha találkoztam! Te se gondold, hogy nem leszünk még együtt egy műsorban!!! Minden jót neked, ölellek, nem örülök, hogy így alakult, de ha neked most jó, akkor mégis nagyon örülök!!!! Pusz (A búcsúzkodások év végéje lett, nem gondoltam volna… )

- írta a műsorvezető a közös fotójuk mellé, amire Pápai kommentben válaszolt: "Szeretlek Tillusom nagyon! Hiányozni fogsz te is…de én is bízom abban, hogy az élet még összehoz bennünket!".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés