Hirdetés

Majka döntött: egy időre elhagyja Magyarországot

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A rapper nagy dobásra készül a tengerentúlon, de ennél többet nem árult el.

Az elmúlt időszakban leginkább a Majka és Curtis közötti történésekről írtak a lapok: a két rapper először 2018-ban vált szét Curtis drogproblémái miatt, majd a rajongók legnagyobb örömére miután Curtis meggyógyult, újra együtt álltak a színpadra. Tavaly nyáron azonban újabb fordulatot vett az ügy: Majka és Curtis ismét bejelentette, hogy 12 év után külön utakon folytatják a karrierjüket. A bejelentés után sokáig ment a találgatás, hogy mi vezetett ehhez a döntéshez.

Curtis később kijelentette, hogy szívesen csinálna egy 20 éves Belehalok Aréna-bulit Majkával együtt - Majka viszont egy podcastben már arról beszélt: szerinte erős része van abban, hogy Curtis így befutott, ugyanis ő már Majka volt akkor is, amikor Curtis még a korából kifolyólag nem volt annyira ismert. 

Most úgy tűnik, Majka nagy dobásra készül: egy időre elbúcsúzik az országtól.

"Merj kockáztatni, hallgass a megérzéseidre és legyen rengeteg kitartásod mindent véghezvinni. Most elutazom egy picit a tengeren túlra, ahol az elkövetkező egy hónapban rengeteg minden vár rám!! Vancouver és Las Vegas már kiabál ertem. Meglátjuk mekkorában leszek, amikor távozom" - írta Instagram-oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés