Hirdetés

Majka kihasználta Curtist? - Először reagált a vádakra az ózdi hős

Garai Kitti portré Garai Kitti

Majka őszintén beszélt arról, ami közte és Curtis között történt. A rapper azt is leszögezte: szerinte nem valószínű, hogy a közeljövőben újra együtt dolgozhatnának.

Majka a Telex After Podcast című műsor vendége volt, ahol arról is nyíltan beszélt, milyen a kapcsolata most Curtisszel. A TV2 sztárja elmondta, szerinte erős része van abban, hogy Curtis így befutott, ugyanis ő már Majka volt akkor is, amikor Curtis még a korából kifolyólag nem volt annyira ismert.

"Idősebb vagyok nála tíz évvel, hamarabb lettem ismert ember, mint ő. Nagyon sok szerepem van abban, hogy Curtis lett, de neki is sok szerepe volt abban, hogy olyanok lettünk ketten, amilyenek” – válaszolta Majka.

Őszintén beszélt arról is, hogy furcsálta, amikor Curtis a pénzügyekről beszélt egy műsorban. " Ezek olyan dolgok, hogy a háttérben van egy csomó minden, amit az emberek nem tudnak, de én tudom, hogy miről beszél. Azok is elhangzottak, hogy elnyomtam, hogy többet kerestem, mint ő. A telefonomban vannak erről jegyzeteim, de rájöttem, hogy ezt a témát én tartom életben, ha válaszolok rá" - mondta, hozzátéve, hogy szerinte a kapcsolatukat nem kéne úgy lezárni, hogy csúnya posztokat írnak erről az egészről. 

"Az nyilván rosszul esik, amikor arról beszél, hogy én többet kerestem, mint ő, és ha ő annyit keresett volna, mint én, akkor nem lett volna szüksége, hogy elmenjen haknizi. Nyilván, mivel én dolgoztam a televízióban, többet kerestem, mellé jöttek a szponzorációk, reklámok, a munkából, amit beletettünk ebbe a produkcióba, meg hát vele ellentétben nekem nem volt ennyire erős hobbim, amire elkölthettem volna annyi pénzt, mint ő. De abszolút nem akarom bántani” - idézte az ózdi hőst az nlc.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés