Hirdetés

Majka őszintén bevallotta: ez történik majd a gyerekeivel, ha felnőnek

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A rapper elárulta, mit biztosít majd fiainak, ha kirepülnek, de azt is hangsúlyozta, hogy nem szeretnék elkényeztetni a gyerekeket.

Majka szerint ő és kedvese, Majoros Hajni mindig alaposan átbeszélik, mit kaphat meg Marián és Olivér, illetve mit nem. A rapper nem tagadja, számára fontos a pénz, az anyagi a biztonság, így a gyerekei jövőjével kapcsolatban időben cselekedett, hogy legyen majd hova kirepülniük - írja a Story magazin.

"A gyerekeimnek nagyon régen elintéztem, hogy mindkettejüknek legyen egy lakása, kapnak egy autót, és majd beszállok, ha szeretnének társként vállalkozni valamit. De azt nem szeretném, hogy felépítek valami birodalmat, ami majd átszáll rájuk. Vagy hogy azzal szembesüljek fent, amikor lenézek – vagy lentről, amikor felnézek –, hogy olyanná váljanak, mint a környezetemben egy-két annyira jól élő csemete, akiknek mindenük megvolt, és akiknek gyakorlatilag fogalmuk sincs az értékről, az értékrendről" – mondta Majka egy podcastban.

Azt is hozzátette, hogy szerencsésnek érzi magát, mert a felesége is következetes ezen a téren, és mivel kevesebbet van otthon, így általában ő kapja a "jó zsaru" szerepét, míg Hajni a rosszat játssza. 

A rapper beszélt munkájáról is, azt mondta: szakmája "túlságosan kényessé teszi az életet", bár nagyon jól megél belőle. Felidézte, hogy az elmúlt húsz évben rengeteget dolgozott, de mint mondta, már nem szeretne ennyi időt a munkával tölteni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés