Hirdetés

Itt az első feljelentés Magyar Péter ügyészségi meghallgatása után

Nap Híre portré Nap Híre

Hamis vád gyanújával érkezett a Fővárosi Nyomozó Ügyészségre egy feljelentés Magyar Péter szerdai tanúvallomását követő kijelentései alapján.

A HVG arról számolt be, hogy a vádhatóság azt is közölte, már vizsgálják, hogy ez alapján indokolt-e elrendelni a nyomozást.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, Magyar Pétert a nyomozó főügyészség szerdán tanúként idézte be a Völner-Schadl ügyben. Magyar a meghallgatás után azt mondta a sajtónak, hogy az ügyészségen elmondta, bizonyítékokkal és hanganyagokkal tudja alátámasztani, hogy Rogán Antal vagy emberei bementek az ügyészségre és hozzátettek vagy kivettek dolgokat a nyomozati iratokból. Ezt azonban Magyar még a mai napig nem adta át a bizonyítékokat.

A Magyar Nemzet információi szerint a fel- és bejelentéseiről ismert Tényi István tett hamis vád gyanújával beadványt Magyar Péter kijelentései miatt. 

Magyart az ügyészség folytatólagos tanúkihallgatásra hívta be március 26-án 9 órára. Ő azt ígérte, arra az alkalomra magával hozza a bizonyítékait, köztük az általa készített hangfelvételeket, és ha lehet, ezeket nyilvánosságra is hozza.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés