Hirdetés

Magyar Péter rendkívüli felhívással fordult Deutschhoz és Dobrevhez, közös akció jön?

Nap Híre portré Nap Híre

Magyar Péter arra kérte Deutsch Tamást és Dobrev Klárát, hogy közösen szólítsák fel a közmédia vezetését, hogy teljesítsék a jogszabályi tájékoztatási kötelezettségüket és tegyék lehetővé az élő vitaműsor megrendezését.

Magyar Péter csütörtök reggel fontos felhívással fordult a Facebook-oldalán Deutsch Tamáshoz és Dobrev Klárához. A politikus felidézte, korábban kihívta Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy élő televíziós vitára a köztévében, ahol arról szeretett volna velük beszélgetni, hogy ők ketten, miniszterelnökként hogyan tették az uniós csatlakozás óta, negyvenezer milliárd uniós forrás hazánkba érkezte mellett a második legszegényebb és a legkorruptabb uniós országgá Magyarországot. "A két miniszterelnök nem vállalta a vitát, Önöket küldték maguk helyett" - jegyezte meg a legfrissebb bejegyzésében Magyar. 

Gondolom, egyetértünk abban, hogy egy ilyen élő vita megrendezésére csak az adófizetői százmilliárdokból működő “köz”televízióban kerülhet sor, amelynek adása eljut minden magyar állampolgárhoz

- írta Dobrevnek és Deutschnak, majd arra kétrte őket, hogy hárman, közösen szólítsák fel a ”köz”média vezetését, hogy "teljesítsék a jogszabályi tájékoztatási kötelezettségüket és a napi szintű hazudozás, aljas propaganda mellett tegyék lehetővé a június 9-i választás előtt az élő vitaműsor megrendezését."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés