Hirdetés

Megan Fox magára haragította Hollywoodot, ezek után csoda lesz, ha nem közösítik ki kollégái

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az biztos, hogy ezzel a tettével nem lopta be magát a kollégái szívébe a színésznő.

Korábban a Nap Híre is beszámolt arról, hogy a forgatókönyvírók (WGA) és a színészek (SAG-AFTRA) szakszervezete sztrájkot hirdetett. A sztrájk kezdete óta több produkció gyártása is leállt, ugyanis a szakszervezetek nem tudtak megegyezni a követelésekről. Időközben az írók egyezségre jutottak a stúdiókkal, azonban a színészek továbbra is küzdenek a fizetésemelésért és a straming-bevételekből való részesedésekért.

Megírtuk azt is, hogy mivel a színészek sztrájkja még mindig tart, így a szakszervezet arra kérte őket, hogy idén ne öltözzenek filmes karaktereknek Halloweenkor, ugyanis azzal megsértik a folyamatban lévő hollywoodi sztrájk szabályait.

Megan Foxot azonban nem hatotta meg a SAG-AFTRA szabályzata, amelynek egyébként ő maga is a tagja, sőt még ki is gúnyolta őket. A színésznő és a vőlegénye, Machine Gun Kelly egyébként a Kill Bill című kultikus film karaktereinek öltöztek be, majd közösen látogattak el egy hollywoodi partira, ahol természetesen fotók is készültek róluk.

Az eseményen készült képeket maga Fox osztotta meg az Instagram-oldalán, a Transformers színésznője pedig a SAG-AFTRA-t is megjelölte a posztjában. Erre aztán felkapta a fejét Lisa Ann Walter színésznő is, aki "kiiskolázta" a kolleganőjét.

Micsoda lázadó

- tweetelte szarkasztikusan az Abbott Általános Iskola című sorozat sztárja, aki a színészek sztrájkja alatt aktívan részt vett a tüntetéseken. Bejegyzését azzal folytatta, hogy "Pózolj csak tovább a sok hülyeségért, szép hölgy. Közben mi napi 10 órát dolgozunk - fizetés nélkül -, hogy az alapszerződéssel dolgozók tisztességes szerződést kapjanak". Végül kiemelte, hogy a szakszervezetet nem érdekli, ha a gyerekek mesekaraktereknek öltöznek be, a jelmezekre vonatkozó szabály csak a "nagy emberekre" vonatkozik, mint amilyen Megan is.

A Page Six kiemelte, hogy Casamigos halloween-i partiján Megan Fox és vőlegénye mellett jelen volt a Modern család sztárja, Sarah Hyland és a férje, Wells Adams is, akik szintén megszegték a szabályokat, ugyanis Virginia Wenit és Happy Gilmore bőrébe bújtak.

A szakszervezet hivatalos honlapján még október 18-án jelent meg egy közlemény, amelyben hangsúlyozták, hogy a színészek a sztrájk ideje alatt nem öltözhetnek például animációs karaktereknek, emellett a közösségi médiában sem szabad posztolniuk a filmkarakterek által inspirált jelmezekről - ahogy azt a 37 éves Megan Fox tette.

A fotók közzététele után a színésznő Instagram-oldalát elárasztották a jelmezével kapcsolatos negatív kommentek. "Miért dacol egy olyan csoporttal, amely szó szerint azért küzd, hogy tisztességes bért kapjon?" - írta a poszt alá az egyik kommentelő, míg egy másik személy egy költői kérdést tett fel: "A SAG-AFTRA nem arra kérte a tagjait, hogy NE öltözzenek filmszereplőknek?".

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés