Hirdetés

Lotfi Begi szülés utáni depresszióval küzdött az ikrei érkezése után

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Lotfi Begi az RTL Klub Fókusz című műsor keddi adásában arról beszélt, hogy szülés utáni depressziótól szenvedett azután, hogy a felesége 2017-ben ikreknek adott életet. A népszerű dj elmondta: mindez egyik napról a másikra alakult ki nála, úgy érezte, hogy nincs ereje az élethez és az ágyból sem tudott kikelni. 

Majd őszintén beszélt arról is, hogy már azt is sokként érte meg, hogy Réka, a felesége ikrekkel várandós. Számára már ez egy hullámvasút volt, ismeretlen érzésekkel kellett megküzdenie.

Egyik nap úgy éreztem, hogy de jó, mert milyen izgalmas, hogy egyszerre két gyerek, és ikrek, és egymásnak ott lesznek, aztán volt olyan nap, amikor inkább a félelmeim és a szorongás lett az erősebb érzés bennem, mert azért egyszerre két gyerek érkezése minden szempontból embert próbáló feladat

– magyarázta a sztár. Elmondása szerint a helyzet csak tovább romlott az ikrek születése után, hosszú idő kellett ahhoz, hogy meggyógyuljon. A felesége először kitartó volt és türelmesen várt, hogy Lotfi Begi lelkileg ismét talpra álljon, de végül ultimátumot adott neki.

Azt mondta, hogy ha nem szedem össze magam, akkor ott az ajtó. És igazából ez volt az a pont, ez volt az a mondat, ami felébresztette bennem azt, hogy jó, nincs más választás, össze kell kapnom magamat

– emlékezett vissza a drámai időszakra a népszerű zenész.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés