Hirdetés

Mi történt? Újabb kormánytag alázza Mészáros Lőrincet

Nap Híre portré Nap Híre

Orbán Viktor politikai igazgatója is elmondta a véleményét.

Korábban a Naphire.hu is megírta, Mészáros Lőrinc kormányközeli milliárdos vállalkozó és felesége, Várkonyi Andrea az Arany Rózsa nevű, nagyjából 27 milliárd forintba kerülő luxusjachton töltötte az elmúlt heteket, amellyel bejárták a francia Riviérát és az olasz partokat is, miközben milliókat érő ruhákban fotózták őket. 

Pesty László, a Pesty Fekete Doboz és a Gerilla.hu alapítója Tusványoson egy interjúban kirakatban lopó, csaló, zsaroló "Lölő-jelenséget" emlegetett. Nem sokkal később pedig úgy fogalmazott: a "Lölö-jelenség" rákos sejt, ki kell metszeni.  

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az üggyel kapcsolatban úgy fogalmazott: "kisebb hajó, nagyobb szerénység". Kövér László pedig azt mondta: egyetért Gulyás Gergely nyilatkozatával. 

Most Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója az ATV és az Index közös, Konkrétan Rónai Egonnal című műsorában azt mondta: ebben az ügyben Gulyás Gergely és Kövér László (Mészáros Lőrinccel szemben egyaránt kritikus) mondatai az irányadóak. Pesty László leleplezéseket ígérő nyilatkozatait ugyanakkor médiahacknek tekinti - írja az atv.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés