Hirdetés

Botrány L.L. Juniorék tárgyalásán, Kinga kiviharzott a teremből

Nap Híre portré Nap Híre

Egy biztonsági őr is érkezett.

Ahogy a Naphire.hu is beszámolt róla, újra a bíróság elé került L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga bontópere, ami már hosszú ideje húzódik. A házaspár korábban nem tudott megegyezni abban, hogy ki mennyi időt töltsön a kislányukkal, volt olyan tárgyalás, ahol botrányos üvöltözésbe csapott át a vita.  

Most az énekes nyári gyorshajtásának ügye befolyásolhatja a bírák döntését, az autós száguldozás miatt a szakértők szerint nem áll jól a szénája

A felek azzal a szándékkal érkeztek kedden reggel a bíróságra, hogy megegyeznek a válásuk minden problémás kérdésében, de valami nagyon félrecsúszott - írja a Bors

Tisztán lehetett hallani, hogy a tárgyalóteremben elszabadultak az indulatok, a 10 órakor kezdődő bontóper alig egy óra múlva váratlanul félbeszakadt, Körtvélyessy Kinga ügyvédje társaságában kiviharzott a teremből. 

A lap megjegyzi: akárcsak korábban, a keddi tárgyalás egy pontján ismét hangos kiabálás hallatszott ki a tárgyalóteremből. Jól példázza a helyzetet, hogy az intézmény egyik biztonsági őre odament, bekopogott, majd be is nyitott, hogy megkérdezze a bírótól minden rendben van-e.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés