Hirdetés

L. L. Juniornak elege lett, kirúgta néhány alkalmazottját

Nap Híre portré Nap Híre

Nagyon durva kritikák érték L. L. Junior vállalkozását, a rapper emiatt komoly döntést hozott: több embert is elbocsájtott, és mostantól személyesen fogja ellenőrizni az elkészült ételek minőségét. 

L. L. Junior nemrég indította el a food truck hálózatát, amit akkor élete egyik legnagyobb beruházásának nevezett. Az indulás óta azonban akadtak bőven problémák, ugyanis az interneten egy idő után leminősítették a termékeiket. A Bors azt írja, többen hidegen hidegen kapták meg a rendelésüket, a minőség sem volt az ígéreteknek megfelelő. Sőt, még a TikTokon, és a YouTube-on is felszólalt néhány influenszer, akik nem feltétlenül voltak jó véleménnyel. 

"Egy hamburger, sültkrumpli és egy üdítő 3090 forint volt. Hát nem tudom, döntsétek el ti, hogy drága-e vagy sem... (...) A krumpli mirelit, láttam, amikor csinálták, bár attól még lehet jó, de a panírdarabok furcsák. Gondolom ugyanabban az olajban sütötték a krumplikat és a csirkéket is. Mi nem vagyunk olyan finnyásak, de biztos vannak olyan úriemberek, akik ezért háborognak"- mondta videójában a Powerr nevű felhasználó. A lap szerint olyan is előfordult, hogy egy hölgy hurkát rendelt, ám csak egy kőkemény, elszenesedett, ehetetlen ételt kapott. 

A kritikák természetesen L. L. Juniorhoz is eljutottak, aki azonnal lépett. A rapper a TikTok-oldalán jelentette be, hogy változások jönnek a food truck hálózatában, ugyanis több embert elbocsájtott. 

Nyugi, nyugi láttam én is a videót a kőkemény hurkáról. Azonban az elmúlt pár hétben azon dolgoztam, hogy kiválasszam a személyzet tagjaiból a legmegfelelőbb, legtökéletesebb embert. Aki a legjobb minőségben készíti el a termékeket nektek. Aki ennek a feltételnek nem felelt meg, attól sajnos elbúcsúztunk. Ezért mostantól egy hónapig minden nap személyesen ellenőrzöm a minőséget, minden egyes food trucknál. Még az is lehet, hogy én személyesen készítem el neked a hamburgered, vagy a csirkefalatkáidat

- közölte a rapper, aki a korábban említett hurka vásárlóját is szeretné kárpótolni.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés