Hirdetés

Arne Slot végre kimondta: ez a terve Szoboszlai Dominikkal

Nap Híre portré Nap Híre

Az AC Milan elleni Bajnokok Ligája-összecsapás előestéjén megtartotta sajtótájékoztatóját Arne Slot, a Liverpool menedzsere, aki Szoboszlai Dominikról is beszélt. A holland szakember az újságíróknak elárulta, hogy mi az, amiben még fejlődnie kell a magyar válogatott csapatkapitányának. 

Kedden este 21 órakor a Milan otthonában kezdi meg idei Bajnokok Ligája-szereplését a Liverpool. A vörösök hétfői sajtótájékoztatóján a csapat magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik is szóba került - írja a Sportal. A lap felidézte, Arne Slot eddig mind a négy PL-mérkőzésen bizalmat szavazott Szoboszlai Dominiknak, aki végig is játszotta ezeket a találkozókat. A szakember azonban most arról beszélt, hogy mi az, amiben még fejlődnie kell a magyar focistának. 

Dominik kimondottan fontos szerepet töltött be a labda nélküli játékunkban. A presszing, amire képes, elképesztő. Egy valamin viszont dolgoznunk kell vele, ez pedig az, hogy még több helyzetet alakítson ki, és még több gólt szerezzen. Az előző bajnoki idényben hármat szerzett, egy liverpooli támadó középpályásnak ennél magasabb számokra van szüksége. Mindemellett én nagyon meg vagyok elégedve vele, és ilyen minőségi játékosokkal az oldalán, egyre több játékperccel biztosan több gólt fog szerezni

- magyarázta Slot. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés