Hirdetés

Ledobta a bombát az HBO, a K-pop szupersztárjával bővül a díjnyertes sorozatuk stábja

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Blackpink sztárja, Lisa csatlakozik az HBO sikersorozatának a szereplői közé.

A Fehér Lótusz soron következő, harmadik évada Hawaii és Olaszország után Thaiföldre, azaz az énekesnő szülőhazájába költözik - adta hírül a BBC.

A sötét komédia forgatása még ebben a hónapban megkezdődik Bangkokban, valamint Phuket és Kho Samui szigeteken.

Azt, hogy Lisa - teljes nevén Lalisa Manoba - milyen szerepet fog játszani, még nem jelentették be. A harmadik évadhoz csatlakozik még Parker Posey is.

Jason Isaacs, a Vasemberből ismert Leslie Bibb, a True Detective-ből ismert Michelle Monaghan, Dom Hetrakul és Tayme Thapthimthong is az új évad szereplői között van. Scott Glenn és Julian Kostov is feltűnik majd a harmadik évadban a hírek szerint.

Az első évad sztárja, Natasha Rothwell egy évad kihagyás után újra Belinda, a luxusszállodai masszőrnő szerepébe bújik.

Lisa Thaiföld egyik legismertebb híressége. Az első nagyobb színészi szerepét még 2007-ben, azaz gyermekként kapta meg egy thaiföldi drámában.

A K-pop Blackpink lányzenekar nemrég újította meg a szerződését az ügynökségével, így a csapat a jövőben is együtt koncertezik majd. A hírre hónapokig tartó szerződéstárgyalások után került sor, amelyek során a rajongók attól tartottak, hogy a csapat feloszlik.

A 2016-ban alakult Blackpink a világ legnagyobb K-pop lánycsapatává vált. Az új szerződés vélhetően az egyik legjövedelmezőbb, amit idén bármelyik zenei csoport aláírt.

A négy tag - mindannyian a 20-as éveikben járnak - már önmagukban is hírességek. Hivatalos YouTube-csatornájuknak több mint 92 millió feliratkozója van, míg az Instagramon mindegyiküknek több mint 70 millió követője van.

Olyan nagy divatmárkákat képviselnek, mint például a Chanel és a Dior, és olyan nagy nemzetközi zenei fesztiválok fő fellépői voltak már, mint a Coachella és a BST Hyde Park.

Ahogy azt korábban a Naphire.hu is megírta, kisebb botrány alakult ki az HBO sikersorozata miatt az elmúlt hetekben, miután kiderült, hogy a készítők szerződést kötöttek egy oroszbarát, szerb színésszel, aki főszerepet kapott a szériában. A hírrel kapcsolatban Ukrajna durván nekiment az amerikai csatornának, és azt kérték rúgják ki Miloš Bikovićot. Nem kellett sokat várni a fejleményre, ugyanis az HBO intézkedett és megszakították a szerződést a szerb színésszel.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés