Hirdetés

Mindenki ezért megy most a Lidl-be: életeket menthet ez a pár száz forintos termék

Nap Híre portré Nap Híre

Rengetegen veszik most a Lidl egyik legolcsóbb termékét, ami a szakértők szerint számos egészségügyi előnnyel rendelkezik. 

Egy táplálkozási szakértő szerint a Lidl egyik legolcsóbb terméke jelentősen hozzájárulhat a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez - írja a Pénzcentrum. A Lidl csökkentett zsírtartalmú Meadow Fresh Houmous nevű terméke csupán 69 pennybe (~326 forintba) kerül. 

Jenna Hope táplálkozási guru a termék pozitív hatásait kiemelve elmondta, a hummusz nagyszerű forrása a növényi alapú fehérjéknek és az egészséges zsíroknak. A tahini és a csicseriborsó vasat ad, ami létfontosságú az oxigénszállításhoz és -raktározáshoz, valamint az energia fenntartásához.

Egy 2006-os tanulmány szerint a csicseriborsó rendszeres fogyasztása akár 4,6%-kal is csökkentheti a koleszterinszintet. A Cleveland Clinic szerint a magas vérnyomás és a magas koleszterinszint a szívbetegségek két legnagyobb kiváltó oka közé tartozik.

A naphire.hu azt is megírta, hogy ledobta az atomot a Lidl, és e héttől kezdve már kapható lesz a boltokban népszerű influenszer, Whisperton saját márkás üdítője, a Sparkly. Arról is írtunk, hogy most kell elmenni a Lidl-be, ugyanis hétfőtől több olyan termék is felkerült a polcokra, amelyeket szuperolcsó vagy csökkentett áron tudunk beszerezni, de csak addig, amíg a készlet tart.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés