Hirdetés

A nagybeteg Lagzi Lajcsi lehet a Dancing with the Stars nagy durranása?

Nap Híre portré Nap Híre

A kommentelők nem értik, hogy Galambos Lajos most hogy tud órákon át próbálni, ha a börtönben olyan rosszul volt, hogy állítólag még levegőt is nehezen kapott.

A naphire.hu is megírta július elején, hogy titokban kiszabadult a börtönből Galambos Lajos. A trombitás jelenleg az otthonában raboskodik, házi őrizetben, ám most arról szólnak a hírek, hogy ő lehet a Dancing with the Stars idei nagy durranása. 

Lagzi Lajcsi nyomkövetővel a lábán táncolhat majd, táncpartnere pedig nem más lesz, mint Südi Iringó. A hír, miszerint Galambos Lajos visszatér a képernyőkre a TV2 műsorában, a kommentelőket is megdöbbentette, ugyanis sokan nem értik, hogy a nagybeteg zenész hogyan tud órákon át próbálni, hiszen állítólag nehezen kap levegőt. 

A Story magazin arról ír, hogy Lagzi Lajcsi a COPD nevű krónikus tüdőbetegséggel küzd, ami miatt a büntetését is a baracskai börtön kórházrészlegén töltötte. A lap több tüdőspecialistát is megkérdezett arról, hogy tüdőtágulattal belevághat-e valaki egy olyan emberpróbáló felkészülésbe, mint a táncos show-műsor, anélkül, hogy az állapota súlyosbodna. A szakemberek egyöntetű választ adtak: bár ez nem egy gyógyítható betegség, ugyanakkor egyre jobban karbantartható, akár tünetmentessé is tehető. Minden stádiumban javasolt a mozgás, hiszen a légzőizmok ezzel is tornáztatva vannak, és a tüdőt edzeni kell. De természetesen azért vizsgálni kell azt is, ki mit bír el - szemlézte a cikket az nlc.hu.

Mint ismert, Galambos Lajost gáz-, villany- és vízlopás miatt küldték 3 év 6 hónapra börtönbe. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés