Hirdetés

Zátonyra futott Meghan Markle és Harry házassága? Egy modellel hozták össze a herceget

Nap Híre portré Nap Híre

Egyre több jel mutat arra, hogy megromlott a sussexi hercegi pár házassága. Egyre többen válást emlegetnek.

Meghan Markle és Harry herceg az évek alatt egyre inkább eltávolodott egymástól. Míg III. Károly király kisebbik fia a londoni WellChild Awards rendezvényére utazott felesége nélkül, addig Meghan Markle egy Santa Barbara-i eseményre látogatott el, ahol azt hangsúlyozta, hogy ő "a világ egyik legtöbbet zaklatott embere” - írja az Origo.

"Ez volt a második nyilvános megjelenése Harry nélkül, mióta október 5-én meglátogatta a Los Angeles-i Gyermekkórházat - miközben a brit királyi szakértők továbbra is spekulálnak arról, hogy a Riven Rock-i páros külön utakon jár, mivel egyre inkább külön életet élnek"

- nyilatkozta egy  királyi szakértő. Richard Mineards kiemelte, hogy egyre több időt töltenek külön, ami korábban nem volt jellemző rájuk. Mint mondta, szinte egészen biztos, hogy valami nincs rendben a kapcsolatukkal. 

Egy modellel hozták össze Harry herceget

Hivatkozás másolása

Egy nemrég megjelent könyv szerint Harry hercegnek korábban volt egy szeretője, aki miatt egyszer már majdnem faképnél hagyta a feleségét. Sarah Ann Macklin modell társaságát a bennfentesek szerint a herceg nagyon élvezte, azonban az utolsó pillanatban észhez kapott és szakított a nővel.

Angela Levin Beszélgetések a herceggel című könyvében részletesen leírja, hogy a viszony még a pár korai kapcsolatában történt, mikor Sussex hercege párhuzamosan randizott feleségével és szeretőjével.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés