Hirdetés

Beindult a találgatás, vajon melyik nőnek üzent L.L. Junior?

Nap Híre portré Nap Híre

"Annak ellenére, hogy elárult, még mindig fogságban tart" - írja az énekes.

L.L. Junior legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy Instagram-sztorijában megosztott egy videót, amelyen az látszik, hogy a Petőfi hídon 100-zal száguld, majd elhúz mellette egy BMW, amelyet, mint kiderült, G.w.M vezetett.  Közben zajlik az énekes és volt párja, Körtvélyessy Kinga válópere, ami nem zökkenőmentes: a házaspár korábban nem tudott megegyezni abban,  hogy ki mennyi időt töltsön a kislányukkal, ezért a bíróságon próbálták kiharcolni maguknak a felügyeleti jogot. Volt olyan tárgyalás, ahol botrányos üvöltözésbe csapott át a vita. A per a tanúk meghallgatásával folytatódik majd.

L.L. Junior most a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében osztotta meg, hogy a Valmaros fiúkkal, Valkusz Milánnal és Marics Petivel készítenek közös számokat, melyekben az exének - feltételezhetően Kingának - üzen - írja a Blikk.

"Az első dal egy olyan lányról szól, aki annak ellenére, hogy elárult, még mindig fogságban tart. A második viszont pont az elengedését dolgozza fel. Ugyanitt párkapcsolati tanácsadások. 3-4 óra alatt két dal is elkészült"

- írta ki a sztorijába, bár nem nevesíti, kiről van szó pontosan.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés