Hirdetés

Dobjon el mindent: L. L. Junior videóval bizonyítaná a bíróságon, hogy tud pelenkázni

Nap Híre portré Nap Híre

A rapper emellett Az apák az igazságért nevű egyesülethez fordult.

Nem csitulnak a kedélyek L. L. Junior körül. Mint azt megírtuk, a rapper nehéz időszakon megy keresztül, ami kezdődött a Fekete-vonat botránnyal, majd jött a válópere, ami nem kicsi háborúvá bontakozott ki. Feleségével, Körtvélyessy Kingával ugyanis nem tudtak megegyezni abban, hogy ki mennyi időt töltsön a közös kislányukkal. A bíróságon aztán botrányos üvöltözésbe csapott át a vita, a zenész pedig még arra is képes volt, hogy két kisfia édesanyját, Hopp Csillát beidéztesse a bíróságra a másik volt párja elleni perben. Közben kiderült az is, hogy véget ért a kapcsolata sokkal fiatalabb párjával, Dárdai Blankával. 

Mint ismert, L. L. Junior több láthatási jogot követel közös kislányukra, Lilire. A pár bontóperére múlt héten került sor, az ítélet szerint közös lányuk, a két és fél éves kis Lili közös felügyeletben részesül, heti két-három napot az apukával tölthet őszig. A zenész arra vágyik, hogy minél többet lehessen a kislányával, ezért Az apák az igazságért nevű egyesülethez fordult. Azonban nincs könnyű helyzetben, ugyanis állítólag Kinga váltig állítja, hogy Junior rossz apa.

„Videókat adtam be arról is, hogy tudok pelenkázni" - mondta Junior.

"Rengeteg videót kellett arról beküldenem a bíróságra, hogy nem vagyok nyomi, sem elveszett, hanem gondoskodó apuka vagyok. Videókat adtam be arról is, hogy tudok pelenkázni. Kinga azzal indokolja, hogy szerinte csak nála kell lennie a gyereknek, hogy még soha nem volt az anyukája nélkül, soha nem aludtak külön. Holott sok közös barátunk vigyázott már rá éjszaka. Illetve azt is mondja, hogy én nem tudom ellátni Lilit, vagyis képtelen vagyok rá" − vallotta be a zenész - írja a Ripost.

A zenész egyébként arról is beszélt, hogy a tárgyalótermen kívül szóba sem állnak egymással, csak az ügyvédeken keresztül kommunikálnak Kingával. Ám még ennek ellenére is bízik abban, hogy majd megenyhül a volt felesége és sikerül megállapodniuk a gyermekelhelyezésben és az anyagiak tekintetében is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés