Hirdetés

"Mennyi idős, 50?" - Többen is nekiestek a felismerhetetlenségig operált Kylie Jennernek

Nap Híre portré Nap Híre

A rajongók nem titkolták Instagramon a véleményüket.

A héten zajlik a párizsi couture divathét, ahova rengeteg világsztár hivatalos, többek között Kylie Jenner is. A fiatal üzletasszony több show-ra is hivatalos volt, például Jean Paul Gaultier bemutatójára is ellátogatott, ahol a róla készült videók futótűzként kezdtek terjedni a közösségi oldalakon.

A fiatal sztár még csak 26 éves, de ennek ellenére számos szépészeti beavatkozáson átesett, többször feltöltette a száját és az arcának más részeit is. A túl sok töltőanyag miatt azonban nála is beindult a korai öregedés, amit a róla készült videókon a rajongók is kiszúrtak.

Igazán szomorú, hogy úgy érzi, változtatnia kell a külsején. Valójában idősebbnek néz ki itt, mint ahány éves. Az alacsony önbecsülés ezeknél a lányoknál hatalmas probléma

- írta egy kommentelő, míg egy másik gúnyosan megkérdezte, hogy "Mennyi idős is? 50?". Egy másik hozzászóló pedig azt írta, hogy már a nővérénél, Kim Kardashiannél is idősebbnek néz ki - írja a Femina.

A lap kiemelte, hogy sokaknak feltűnt, hogy Kylie szeme alatt a leglátványosabb, hogy töltést végeztek el az arcán. Többen pedig becsapva érezték magukat, hiszen a közösségi oldalakon a fiatal sztár teljesen más képeket mutat magáról.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés