Hirdetés

Lincshangulat Kulcsár Edina körül: borzalmas vádakkal illetik őt és G.w.M-et, a gyámügyet is rájuk küldenék

Nap Híre portré Nap Híre

Kulcsár Edina és férje, G.w.M tavaly indította el a fizetős családi realityjüket, amelyben nagyon sok dolgot megosztanak az életükről a rajongókkal. A részek azonban rendre kikerülnek például a Redditre is, ahol aztán rengetegen elmondják a véleményüket a látottakról. Az influenszer és a rapper gyakran kiborítják a netezőket, akik mostanra odáig jutottak, hogy fel akarják jelenteni őket gyermekveszélyeztetés és bántalmazás miatt, ugyanis nagyon féltik a 8 hónapos kislányukat, Amarát.

Korábban az internetezők azon akadtak ki, hogy Kulcsárék szerintük nem megfelelően tartják a kutyusukat, Jin-t, most pedig a nyolc hónapos kislányukért kezdtek el aggódni. A kommentelők ugyanis úgy látják, hogy a kislányt nem megfelelően étkeztetik, nem biztonságosan szállítják, nem hagyják eleget pihenni és nem foglalkoznak vele igazán. 

 A Bors és a Kiskegyed is hosszan idézi az egyik kommentelő meg durva véleményét, amelyben bőven elemzi a netező a G.w.M-Kulcsár páros gyereknevelési és kutyatartási szokásait is, mindkettőt határozottan elítélve. 

A bejegyzés alatt megjelent egy hozzászóló, akinek a mondandójából arra lehet következtetni, hogy szakértője az ehhez hasonló ügyeknek. "Lehet lakossági jelzést tenni a családsegítő és a gyámhivatal felé is. Enélkül mi nem tudunk kimenni (nem is a mi dolgunk, hanem a családsegítőé) és az, hogy a kislánynak nincs levágva a haja, meg mézet adnak neki enni, sajnos törvényileg nem meríti ki a veszélyeztetés fogalmát, így mi nem tehetünk semmit, bármennyire is felháborító valóban. Akkor lehetne ebből gyámügy, ha esetleg a kocsiban hagyják 1-2 órára egyedül, vagy ténylegesen annyira elhanyagolják, hogy nem hízik, vagy esetleg lesz olyan betegsége, ami elhanyagolásból adódik. És a gyermekorvos/védőnő ezt jelzi. Nagyon könnyű hibáztatni a gyermekvédelmet, de nekünk is meg van kötve a kezünk (...). De mondom, tessék jelzést tenni, és akkor vagy lesz vele valami, vagy nem..." - írta.

Egyébként Kulcsár Edinára és G.w.M-re kész gyűlöletcunami árad a Redditten amióta elindították a fizetős reality. 

Korábban is írtunk arról, hogy megosztja a nézőket Kulcsár Edina és G.w.M realityje, amiben már láthattuk a rapper kórházi szenvedését is, és azt is, hogy többször is undorítóan beszél a feleségével. Az a jelenet is szörnyen kiverte a biztosítékot, amikor a rapper testvérének az esküvőjére tartottak a menyasszonnyal és Márk mamájával. Mivel a ceremóniára nem vitték el a féléves kislányukat, Amarát, a picit rábízták Edina édesanyjára. Amikor megérkeztek, G.w.M azonnal bosszankodni kezdett: "Persze hogy anyád nincs lent. Hát miért lenne lent? Ötven perce szóltál neki...” 

Majd ezután G.w.M Edinát kezdte el piszkálni: "Ne féltékenykedjél! Anyád jobb csaj, mint te." Edina erre csak zavartan annyit mondott, hogy ezzel tisztában van, de Márk még ekkor sem állt le. "Ideköltözök anyádhoz. Mondanám anyádnak is a dolgaimat: Kiki, főzz egy kávét most! Siessél, mert állba váglak!”

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés