Hirdetés

Undorító dolgokat művel G.w.M Kulcsár Edinával, tényleg elfogynak a szavak

Nap Híre portré Nap Híre

Már eddig is megosztotta a nézőket Kulcsár Edina és G.w.M új, fizetős realityje, amiben már láthattuk a rapper kórházi szenvedését is, és azt is, hogy többször is undorítóan beszél a feleségével. Most azonban egyre durvább dolgok derülnek ki a házaspárról. Lehet, hogy nem annyira felhőtlen a kapcsolat, mint ahogy ők azt állították eddig?

Mint ismert, a modell és a rapper határozottan hirdetik a közösségi oldalaikon, hogy a legnagyobb boldogságban telnek a mindennapjaik, és ha bármilyen nehézségük is akad, akkor sem feszülnek egymásnak. Ám a nemrégiben indított realityjük más képet mutat róluk. Sokan úgy vélik ugyanis, hogy G.w.M mondatai sokszor átlépnek egy bizonyos határt. 

Különösen az a jelenet verte ki a biztosítékot, amikor a rapper testvérének az esküvőjére tartottak a menyasszonnyal és Márk mamájával. Mivel a ceremóniára nem vitték el a féléves kislányukat, Amarát, a picit rábízták Edina édesanyjára, Kikire - idézte fel a Bors. Amikor megérkeztek, G.w.M azonnal bosszankodni kezdett: "Persze hogy anyád nincs lent. Hát miért lenne lent? Ötven perce szóltál neki...” 

A rapper mérge azonban rögtön elszállt, majd inkább úgy döntött, Edinát kezdi ki: "Ne féltékenykedjél! Anyád jobb csaj, mint te." Edina erre csak zavartan annyit mondott, hogy ezzel tisztában van, de Márk még ekkor sem állt le. "Ideköltözök anyádhoz. Mondanám anyádnak is a dolgaimat: Kiki, főzz egy kávét most! Siessél, mert állba váglak!”

Megszólalt a szakember is a látottakról

Hivatkozás másolása

Bár a rapper valószínűleg humornak szánta a megjegyzéseit, ám a követők közül rengetegen kiakadtak a viselkedésén. A hot! magazinnak ezzel kapcsolatban egy szakember elmondta, hogy a "humor egy szubjektív dolog, és mindenkinek más a tűréshatára" - szúrta ki a portál. A szakember szerint azt azonban könnyen el lehet dönteni, hogy mit illik, és mit nem illik mondani egy nőnek. 

"Ha valakit királynőként kezelünk, akkor abban a szeretet, a tisztelet és a hódolat viselkedési formák szerepelnek, nem a kritika, a bántás és az alázás. Tehát nem illik így viselkedni egy nővel, ahogyan ebben a videóban tette G.w.M" - fűzte hozzá a szakember. 

A pszichológus arra a kérdésre, hogy Edinának miért nem tűnik fel, hogy a férje nem bánik vele tisztességesen, úgy felelt: "Ha szeretünk valakit, hajlamosak vagyunk máshogyan látni a kapcsolatunkat. Leginkább a nőkre jellemző, hogy nem látják reálisan a másik embert, de még önmagukat sem. "Hajlamosak vagyunk az önbecsapásra, ami miatt sokáig – van, hogy akár évekig – azt látjuk, amit szeretnénk látni, és nem azt, ami valójában történik. Edináék kapcsolata egy ideig nagyon gyorsan haladt: nem sokkal azután, hogy egy pár lettek, összeköltöztek, hamarosan már a közös babájukat várták, megtörtént az eljegyzés, az esküvő, idén pedig megszületett a gyermekük. Ezek az események mindenki életében felfokozottak, és elnyújtják az úgynevezett „kampányidőszakot”, amikor az emberek a legjobb oldalukat mutatják a másiknak. Mivel most egy kicsit lelassult náluk az ilyen felfokozott események sorozata, előfordulhat, hogy már kezdik meglátni egymás valódi arcát. Ennek a felismerése is okozhat önbecsapást."

A követők egyébként ki is fejezték már aggodalmukat Edina felé, azonban az egykori szépségkirálynő nem értette, hogy miért kételkednek a szerelmükben. „Őszintén nem tudom, hogy miből gondoljátok azt, hogy bármi probléma is van a kapcsolatunkban. A lehető legboldogabban éljük a mindennapjainkat. Én mindig őszinte vagyok. Persze volt egy időszak az életemben, amikor magamat is becsaptam, és ezáltal akkor is azt mondtam, hogy jól vagyok, amikor valójában nem voltam jól, de tanultam belőle, szóval többet nem fordul elő” – magyarázkodott a háromgyermekes édesanya az Instagram-sztorijában.

A szakember szerint ezek a megnyilvánulások kissé túlzóak. Aki pedig túloz, az valamit kompenzálni szeretne. A kérdés az, hogy Edina azt szeretné-e ellensúlyozni ezzel, hogy sokan az első perctől kezdve nem hittek az új kapcsolatában, vagy pedig teljesen másról van szó.

"A realitás előbb-utóbb minden ilyen erős túlzást elsodor. Kissé olyan, mintha szüntelenül bizonygatni szeretné a világnak, hogy ő boldog, jól van, szerelmes, és elégedett az életével" – magyarázta a szakértő.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés