Hirdetés

G.w.M-nek Kulcsár Edina a legtökéletesebb mindenben

Nap Híre portré Nap Híre

Ma ünnepli születésnapját Kulcsár Edina, akit nem sokkal éjfél után már fel is köszöntött a közösségi médiában férje, G.w.M.

A háromgyermekes édesanya most lett 33 éves, azonban nemcsak emiatt ünnepel a pár, hanem amiatt is, hogy a rapper éppen egy évvel ezelőtt kérte meg az egykori szépségkirálynő kezét. G.w.M a születésnapján egy megható üzenetet küldött Edinának. 

Isten éltessen drága szép feleségem! Nekem te vagy a legtökéletesebb mindenben! Köszönöm, hogy megszülettél nekem! Minden álmod, vágyad váljon valósággá! Isten áldása kísérje minden másodpercedet hékám!

- írta Instagram-történetében Varga Márk, szúrta ki a Blikk

A portál azt is felidézte, hogy G.w.M éppen egy évvel ezelőtt kérte meg Edina kezét, aki azonnal igent mondott. Azóta a pár már összeházasodott, májusban pedig megszületett a közös gyermekük, Amara.

G.w.M-nek végre van miért ünnepelnie

Hivatkozás másolása

Mint azt a naphire.hu is megírta, G.w.M az elmúlt időszakban nagyon nehéz időszakon ment keresztül, napokig kórházban kezelték egyensúlyzavara miatt, ugyanis leállt a bal fülében az egyensúlyért felelős szerve, majd súlyos depresszióval küzdött, aminek következtében 15 kilogrammot felszedett magára. Most azonban úgy tűnik, túl van a nehezén, nemrégiben pedig az Instagram-oldalán be is jelentette, tele van életkedvvel, új zenékkel jön, és nagyon bízik abban, hogy 2024-ben a rádiók is játszani fogják a dalait.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés