Hirdetés

"Tök kövér, szülés ide vagy oda" - Kitört a kommentháború Kulcsár Edina fotója alatt, durván visszaszólt a követőinek

Nap Híre portré Nap Híre

A kommentelők nem fogták vissza magukat az egykori szépségkirálynő friss posztja alatt.

Mint lapunk is megírta, május 11-én egy budapesti magánkórházban megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya. Azt is megírtuk, hogy a büszke apuka, G.w.M már megmutatta kislányukat, Amarát. Majd néhány órával később aztán Edina is bejelentkezett az Instagram-oldalán, ahol egy közös képet posztolt az újszülöttel.

Azóta az újszülött és az édesanyja is hazatérhetett a családhoz, aminek Edina két nagyobb gyermeke is nagyon örült. A kis Amara érkezése ellenére Edina próbál a másik két gyermekére is nagy figyelmet fordítani. Így gyakran játszanak például az udvaron. Az egykori szépségkirálynő nemrég egy friss fotót osztott meg, amelyen Ninával látható. A kommentelők azonban durván beszóltak neki - írja a Blikk.

Tök kövér, szülés ide vagy oda

- írta egy hozzászóló Edina posztja alá. Azonban G.w.M. feleségét sem kellett félteni, azonnal visszaszólt a gonoszkodó kommentelőnek. "Bármennyire is nyers a megfogalmazás, igazad van! Szerintem is van rajtam még bőven. Nekem nincs szuperképességem tökéletesen kinézni a szülés után egy héttel. De majd próbálkozom" - fogalmazott Edina, aki azt is elárulta, hogy a képet legnagyobb gyermeke, Medox készítette róluk a teraszukon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés