Hirdetés

Breaking: megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Az utóbbi hetekben már szinte az egész ország azt találgatta, mikor jöhet világra a kis Amara, most azonban úgy tűnik, eljött az idő. Úgy tudni, az anya és a baba is jól vannak.

Bombaként robbant a hír tavaly augusztusban, hogy Kulcsár Edina várandós. Az egykori szépségkirálynő a Dancing with the Stars próbáján lett rosszul, így orvoshoz kellett mennie. Ekkor derült ki, hogy úton van G.w.M-mel közös gyermeke. Később aztán az is kiderült, hogy Edina kislányt hord a szíve alatt

Az utóbbi napok már találgatással teltek, vajon mikor érkezik a pici - voltak azonban, akik furcsállták, hogy még nem született meg. A babát igazi luxussal várták, itt például arról írtunk, hogy Amara pompás, aranyszínű babakocsival "közlekedhet" majd. 

Most a Bors azt írja, ma délelőtt megszületett Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyermeke. A lap információi szerint a modell egy budapesti magánkórházban adott életet Amarának, és mind a baba, mind pedig Edina is jól van. A büszke édesapa is jelen volt a klinikán, mindenben támogatta kedvesét, és még a kislányát is a kezében tarthatta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés