Hirdetés

Kucsera Gábor megosztotta velünk érzéseit, gondolatait Alekosz (egykori?) párjáról

Nap Híre portré Nap Híre

Alekosz úgy véli, az egykori párja számára egyáltalán nem volt közömbös Kucsera Gábor, ezért nem is hagyta őket sokat kettesben. Kucsera Gábort most megkérdezték, mi a véleménye Alekosz megjegyzéseiről.

Mint ismert, az Ázsiai Expressz amerikai kalandjának Alekosz a barátnőjével, Varsányi Rékával vágott neki, míg Kucsera Gábor kajakos kollégájával, Tóth Dáviddal. Alekosz szerint azonban a volt párjának Kucsera Gábor nem volt közömbes. "Ezt nem is rejtette véka alá. Sokat voltak együtt, sokat voltak kettesben. Én azért voltam velük mindig ott, hogy ellenőrizzem a Rékát, vagy visszafogjam, visszatartsam őt, nehogy valami történjen köztük. Én ezt nem akartam. Lehet, hogy féltékeny is voltam, meg akartam akadályozni" - nyilatkozta korábban Alekosz.

A kajakozót most arról kérdezték, hogy mi a véleménye Alekosz megjegyzéseiről, mire csak annyit felelt: nem követi, hogy miket beszél, ugyanis őt nem érdekli és nem megy bele az adok-kapokba. Majd arról is őszintén vallott, hogy milyen a kapcsolata Varsányi Rékával - írja a Femina.

Az egész dologról csak annyi mondandóm van, hogy Réka tényleg egy nagyon rendes, normális nő. Nagyon sokat beszélgettem vele, főleg, miután volt egy olyan nap, aminek során párt cseréltünk, és így együtt voltunk egy egész napot. Ennyi, és nem több a mi kapcsolatunk

- jelentette ki Kucsera.

Korábban írtunk arról is, hogy Alekosz akkora bunkó volt a párjával, hogy azt már Kucsera Gábor sem hagyta szó nélkül. A kajakos akkor úgy fogalmazott: "Nem tudom, mi játszódott le Alek fejében, én azt láttam, hogy Rékát néha porig alázza. Szerintem ő sokkal többet érdemel, sokkal több megbecsülést, sokkal több elismerést. És nem biztos, hogy ezt az Alek mellett fogja megkapni."

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés