Hirdetés

Válása után árulta el Krausz Gábor, hogy gyalázatos dolgot tett, már nagyon megbánta

Nap Híre portré Nap Híre

Olyan dolgot mesélt el a múltjából, amit talán el sem hisz az, aki mindig csak sztárséfként ismerte őt.

Az utóbbi hetekben szinte csak válása miatt írtak a lapok Krausz Gáborról, miközben volt párja, Tóth Gabi igen hamar továbblépett. Azonban mint kiderült, a sztárséf a Dancing with the Stars-ban fog szerepelni Mikes Anna párjaként. Közben pedig a Séfek Séfe ötödik évadában is szerepel, ahol korábban egy gyerekkori traumájáról is vallott. 

Azonban volt idő, amikor a műsor zsűritagjai, vagyis Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András is kezdők voltak a konyhában, írja a Bors

Krausz Gábor az érettségi után kezdett elmélyülni a gasztronómia világában. Rengeteget küzdött, hogy bekerüljön a legjobbak közé, de szerencsére ennek meglett a gyümölcse. Mint mondta, eleinte egy szerényebb étteremben dolgozott, ami "megakadt a finomfőzeléknél". Két hónapig nem is adtak a kezébe kést, csak krumplit és hagymát pucolt nap mint nap. 

"Később szerencsére bejutottam a Gundel Étterembe, ahol Kalla Kálmán volt a séf. Azért itt is voltak szívatások, de még saját magamat is szívattam: egyszer Kálmán séf híres ételét, a Kalla csirkét kellett megcsinálnunk. 12 percig kellett volna sütni a húst, de ez valahogy elmaradt. A séf úr nem volt bent, ezért az alatta dolgozó séf azt mondta, hogy gyorsan tegyem be a mikróba, jó lesz az úgy! Abban a pillanatban, amikor csipogott a mikró, megjelent Kalla Kálmán. Sosem felejtem el, ahogyan akkor rám nézett! Azt mondta: »Drága fiam, meggyaláztad az ételem!« Akkor megfogadtam, hogy ilyet soha többé nem csinálok" 

– mesélte a hot! magazinnak

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés