Hirdetés

Külföldön vállal munkát a szakítás után Krausz Gábor

Nap Híre portré Nap Híre

Ez talán segíthet a sztárséfnek az újrakezdésben.

Már korábban is felreppentek olyan hírek, miszerint Krausz Gábor külföldön próbál új életet kezdeni, ugyanis Ausztriából posztolt a sztárséf. Most pedig bebizonyosodott, hogy a hír igaz, ugyanis a sztárséf új szakmai feladatot kapott a szomszédban. 

Pontosabban nemcsak Ausztriában, hanem itthon is, a TV2 sztárja ugyanis egy újonnan létrehozott szállodalánc executive séfje lesz. Ez azt jelenti, hogy Krausz lesz az a séf, aki megálmodja és valóra váltja a luxusszállodák éttermeinek gasztronómiai világát.

"Új fejezet" - írta néhány nappal ezelőtt a közösségi oldalán Krausz egy olyan fotó mellé, amelyen a Hilaris Hotels nevű szállodalánc egyik tagja mellett volt látható. A luxushotelek – azaz a muraui Relax Resort Kreischberg, Alpenblick Kreischberg és Waldschlössl Hotel, a felújítás alatt álló Seppenwirt Hotel és Rendezvényház, valamint a Mátrában található LifeStyle Hotel Mátra – tökéletes kulisszát biztosíthatnak a séfnek ahhoz, hogy valóban új életet kezdjen - írja a Blikk.

A szállodalánc vezetőjével korábban dolgoztunk már együtt, és régóta beszélünk egy újabb lehetőségről. Bevallom, én családi étteremben gondolkodtam, ami most – érthető okokból – nem téma. Ez a új feladat azonban nagyon motivál, mert nagyon innovatív és nagyon trendi 

- árulta el a lapnak Krausz. Hozzátette azt is: mindegyik hotelben lesz egy helyi séf, velük közösen, az én iránymutatásommal alakítjuk ki a konyhát. Egy olyan szállodaláncot szeretnénk csinálni, amely tényleg támaszkodik a helyi gazdákra, a helyi alapanyagokra, nekik is szeretnénk munkát adni. 

A sztárséfnek ez egy remek lehetőség arra, hogy új fejezetet nyisson az életében, ráadásul az új munkája mellett nagy erőkkel készül a Dancing with the Starsra is. "Amíg a táncos műsor zajlik, addig a nagyobb időmet az veszi el, de az egyik szememmel már erre is figyelek. Egyébként nagyon jókor jött ez a lehetőség, mert valójában nem szeretek egy helyben lenni, Ausztria ráadásul eddig teljesen kimaradt a szakmai életemből, így most ott is meg tudom mutatni, mennyire kreatív vagyok" – lelkesedett Krausz

Krausz Gábor egyébként komoly szakmai múlttal rendelkezik: több évig dolgozott London legjobb éttermeiben, ahol Michelin-csillagos séfektől tanulta a szakmát. Onnan hazatérve pedig több ismert budapesti étterem, például a ZONA és a Bestia séfje is volt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés