Hirdetés

Krausz Gábornak totálisan elege lett, nem akar Gabiról és a félresiklott házasságáról beszélni

Nap Híre portré Nap Híre

A sztárséf egészen Ausztriáig menekült, hogy végre nyugalomra leljen. 

Krausz Gábor azt Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, amelyről kiderült, hogy az osztrák síparadicsomban, Murauban tartózkodott. Itt áll az a szálloda, amely előtt a séf széttárt karokkal látható, mint aki végre mélyet szippant a friss hegyi levegőből, hátrahagyva a múlt gondjait - szúrta ki a Blikk

Krausznak egyébként a Dancing with the Stars versenyzőjeként próbálnia kellene az első élő műsorra, mégis kicsit elszökött pihenni. Most az is kiderült, hogy miért.

"Murau most szinte teljesen kihalt, alig vannak ilyenkor ott emberek, így ha valaki teljes nyugalmat szeretne maga körül, ez a hely a tökéletes számára" - mondta a lapnak egy helyi szállodás, aki szerint Krausz Gábor is ezért utazott a Budapesttől 450 kilométerre lévő alpesi kisvárosba.

A különös utazással kapcsolatban most megszólalt a séf egyik ismerőse is. "Egy kicsit egyedül akart maradni, elbújni a világ elől, rendezni a gondolatait, és nyugodt körülmények között kitalálni, hogyan tovább" - tudta meg a lap Krausz környezetéből. 

Itthon folyamatosan mindenki arról faggatja, mi a helyzet, hogy érzi magát... Szeretné már lezárni a témát, nem akar Gabiról és a félresiklott házasságáról beszélni. Igaz, ezt Murauban sem mindig könnyű elkerülni, mert a síszezonban rengeteg magyar látogat a környékre, de ha séfként dolgozna az osztrák szállodában, az új motivációt jelentene számára, továbbá elterelné a gondolatait az itthoni gondokról

- árulta el az informátor. 

A lap annak is utánajárt, hogy Krausz Gábor csak pihenni volt-e a Kreischbergen található két, négycsillagos szállodában, vagy a munkalehetőség is vonzotta. "Egyelőre csak pihenni láttuk vendégül" – jelentette ki a közös tulajdonban lévő hotelek ügyvezetője, Pázmándy Szilvia, hozzátéve: azt nem tudja, hogy a szállodák helyi vezetője és Krausz Gábor között volt-e megbeszélés egy esetleges együttműködésről.

Augusztus elején bombaként robbant a hír, hogy hat év után válik Tóth Gabi és Krausz Gábor. Bár a sztárpár az okokat akkor nem árulta el, hamar kiderült, hogy a Fricska Táncegyüttes fiatal táncosa, Papp Máté Bence miatt mehetett tönkre a kapcsolatuk, akivel az énekesnő egy ideje együtt dolgozik. Azóta már nem is tagadják kapcsolatukat, egy fesztiválon együtt jelentek meg, majd Horvátországban is együtt nyaraltak, sőt, állítólag együtt is élnek már a szentendrei házban. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés