Hirdetés

Döbbenetes fordulat: Tóth Gabi és Krausz Gábor újra együtt jelent meg

Nap Híre portré Nap Híre

Erre tényleg senki sem számított: Tóth Gabi is feltűnik a Séfek Séfe hétfői adásában, mégpedig a férje, Krausz Gábor mellett, akivel egyébként már nem alkotnak egy párt.

Augusztus elején bombaként robbant a hír, hogy hat év után válik Tóth Gabi és Krausz Gábor. Bár a sztárpár az okokat akkor nem árulta el, hamar kiderült, hogy a Fricska Táncegyüttes fiatal táncosa, Papp Máté Bence miatt mehetett tönkre a kapcsolatuk, akivel az énekesnő egy ideje együtt dolgozik. A szerelmesek nem is tagadják a kapcsolatukat, már megjelentek együtt egy fesztiválon, majd Horvátországban együtt nyaraltak. Sőt, a hírek szerint már együtt is élnek a szentendrei házban. 

A történtek után senki sem számított arra, hogy Tóth Gabit és Krausz Gábort valaha még együtt láthatjuk egy műsorban, azonban ez a váratlan fordulat is bekövetkezett most. 

A Séfek séfe hétfői adásában ugyanis szerepelni fog Tóth Gabi is, ráadásul a férje, Krausz Gábor oldalán - derül ki a friss előzetes videóból, amit az Origo szúrt ki. A lap meg is jegyezte: valószínűleg nem arról van szó, hogy a sztárpár kibékült volna, ugyanis a műsort még a válásuk bejelentése előtt vették fel. Mindenesetre érdekes lesz egymás mellett látni az énekesnőt és a sztárséfet. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés