Hirdetés

Krausz Gábor nagyon kiakadt, durva pletykát terjesztenek róla és a szerelméről

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról már a naphire.hu is beszámolt, Krausz Gábor és Mikes Anna is versenybe szállt a győzelemért az Ázsia expresszbe, ám amikor kiderült, hogy belevágnak a kalandba, egy magát közeli barátnak nevező ismerős kitálalt a magánéletükről. Bár a sztárséf nem szokott reagálni a róluk szóló pletykákra, most még sem tudta szó nélkül hagyni, hogy valaki hazugságokat terjeszt róluk.

A közeli "barát" ugyanis azt mondta, hogy a friss kapcsolatra nagyon rossz hatással lehet majd a rengeteg feszültséggel járó kihívás, és Anna és Gábor akár szakíthatnak is egymással. A séf bár nevetett a dolgon, de érezhető volt rajta, hogy kiakadt az alaptalan pletykán. Nem csoda, hogy azonnal tisztázta a helyzetet és üzent annak is, aki a rosszindulató pletykákat terjeszti - írja a Promotions.

Kezdeném mindjárt azzal, hogy a „baráti körünkhöz tartozó, név nélküli informátor” biztosan nem a barátunk.  Sőt, a gyanúnk szerint még csak nem is ismer minket, hiszen ha olyasvalaki nyilatkozott volna rólunk, aki valóban közel áll hozzánk, tudná, hogy éppen az ellenkezője igaz annak, ami végül ma reggel megjelent rólunk. Nincs egyetlen családtag, barát, haver, vagy akár ismerős sem a környezetünkben, aki akár csak egy félmondattal is utalt volna arra, hogy nem tartja jó ötletnek az Ázsia Expresszben való részvételünket. Mi pedig, bárki is kérdezte tőlünk eddig, elmondtuk, hogy hatalmas várakozással és nulla félelemmel vágunk neki az utazásnak.

- árulta el a sztárséf. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés