Hirdetés

Nagy próbatétel előtt áll Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolata

Nap Híre portré Nap Híre

Egészen Ázsiáig mennek.

A Dancing with the Stars tavalyi győztesei most újabb kalandra indulnak közösen: az úti céljuk nem más, mint a mesés Fülöp-szigetek és Tajvan, hiszen a sztárpár indul az Ázsia Expressz idei évadában. 

"Nincs mit féltenünk a kapcsolatunkon, hiszen eleve viharban született. Láttam az Ázsia Expressz korábbi évadait, és – az arányait tekintve – nem nevezném egy kapcsolat- vagy barátságtemető produkciónak. Ráadásul Anna és én egy hasonlóan kemény próbatétel közben csiszolódtunk össze és szerettünk egymásba, így tulajdonképpen van már rutinunk a kemény és embert próbáló szituációkban"

- fogalmazott Krausz Gábor a Borsnak.  

Mint mondta, döntésük mellett szól az is, hogy mindketten kalandvágyó lelkek, bőven lehettek volna parázs vitáik a Dancing with the Stars alatt is, de egyetlen hangos szó nem esett köztük. 

"Most annyi történik, hogy a próbatermet lecseréljük Ázsiára, illetve itt majd picit több kell a nézők szereteténél, hiszen Ázsiában mi alakítjuk majd a sorsunkat, nem a szavazatok" – mondta a sztárséf. Hozzátette: picit tartott attól is, hogy túl sok bepillantást engednek a magánéletükbe, de ez sem lesz így, hiszen ami Ázsiában történik velük, az nagyon messze van Budapesttől.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés