Hirdetés

"Csórikám" – így jellemezték ifjabb Schobert Norbi produkcióját

Nap Híre portré Nap Híre

Ifjabb Schobert Norbert mindenkit meglepett azzal, hogy indult a TV2 népszerű tehetségkutatójában. A zsűritagok közül hárman támogatták továbbjutását, míg ketten nemet mondtak, de produkciója nemcsak a zsűri körében váltott ki vegyes reakciókat.

A 12 év után visszatérő Megasztár egyik legnagyobb meglepetése eddig talán az volt, hogy Rubint Réka és Schobert Norbi fia, ifjabb Schobert Norbert is a zsűritagok elé lépett – írja a Blikk

A fiatal produkcióját a nézők már az első adásban láthatták, akkor ő el is mondta, hogy kevesen tudják róla azt, hogy énekel, és biztos abban, hogy sokan várják azt, hogy kudarcot valljon. Norbi számára hatalmas teher, hogy folyamatosan ismert szülei árnyékában kell bizonyítania, így fontosnak tartja azt, hogy ő is elérjen valamit, ami miatt el tudnak ettől vonatkoztatni az emberek. Az ötfős zsűriből végül ketten szavaztak a fiatal ellen, Carameltől, Marsalkó Dávidtól és Marics Petitől viszont megkapta a három igent a továbbjutáshoz.

Úgy tűnik azonban, ifjabb Schobert Norbert nemcsak a zsűritagok körében váltott ki vegyes reakciókat. Most a Megasztár második szériájának versenyzője, Torres Dani is elmondta a véleményét a fiatal tehetségkutatóban való szerepléséről. 

uuuuuuHa ezt a zsűri félre tudja tenni, akkor tök jó. Viszont ha ezt nem tudják félretenni, és esetleg extra elvárásokat támasztanak vele szemben, amiket mással nem, az egyenlőtlenebbé teszi – kezdte a Megamánia című kibeszélő show-ban Torres Dani, aki saját évadában a nők kedvence volt. A 42 éves énekes szerint azonban Norbi borzasztó nehéz helyzetbe keverte saját magát. "Csórikám! Az a probléma, hogy ő már egyből úgy érzi, hogy neki itt muszáj valami extrát csinálni" – fogalmazott. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés